Ahogy a Life.hu korábban megírta, tanulási lázban ég Bódi Sylvi. A csinos modell eddig a nyelvtanulásra koncentrált, majd úgy döntött, pszichológus lesz. Most pedig a Facebookján bejelentette, nem dolgozik tovább együtt a Sugarbird csapatával. Mi történhetett? 

Mától kezdve nem Sugarbird lány többé Bódi Sylvi. A modell a közösségi oldalán jelentette be távozását a divatcégtől. 

"Valami vége, valami új kezdete. Egy ideje szeretnék veletek megosztani valamit. Véget ért egy korszak, amely 6 évig fontos szerepet játszott az életemben. Más irányú elfoglaltságaim és érdeklődésem miatt nem tudok már szívvel és lélekkel a Sugarbird munkájában részt venni. Hosszas vívódás eredményeképpen született meg ez a döntésem, mert hiszem, hogy az ember csak teljes odaadással és erőbedobással hozhat létre kiváló dolgokat és én ezt az utóbbi időben már nem tudtam megtenni a Sugarbird kapcsán. Mindenki életében vannak fordulópontok. Az enyémben ez most következett el. Elérkezettnek látom az időt arra, hogy új dolgokba vágjak bele. Az elmúlt közel egy évet elmélkedéssel és tanulással töltöttem. Megálmodtam magamnak egy új célt: pszichológiát szeretnék tanulni. Hogy ez itthon vagy külföldön lesz-e, az még a jövő zenéje. Bár büszkén osztom meg Veletek, hogy felvételt nyertem 5 külföldi egyetemre is. Döntést ugyan ez ügyben még nem kell hoznom, mert tanulmányaimat csak a 2015-ös évben szeretném elkezdeni, így bőven lesz időm felkészülni az előttem álló egyetemi évekre" - írja. 

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

 

És miért a pszichológia? A fekete szépség a Blikknek így magyarázta: "Mivel mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni, a pszichológia szak érthető döntés volt".

Már Tatár Csilla is kilépett

Nem Bódi Sylvi az első, aki úgy dönt, kilép a Cukormadár lányok közül. Január végén Tatár Csilla jelentette be, hogy nem tagja többé a Sugarbird csapatnak. 

„Az életemnek egy nagyon izgalmas korszaka lezárult. Egy évig voltam a Sugarbird csapatának tagja, élményekkel és új lehetőségekkel teli időszak volt ez. Most pedig új időszámítás kezdődik. A csapatnak pedig további sok sikert kívánok!" - nyilatkozta a plágiumbotrány kipattanása után a Mokka műsorvezetője.