Kitört a hazai divatbotrány

Forrás: Tatár Csilla Facebook oldala -
fashion week modell másolás Tatár Csilla Sugarbird plágium Debreczeni Zita botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másolással vádolják a Sugarbird tervezőit. A márka nagy bajba kerülhet. Tatár Csilla úgy döntött, kilép a modelltervezők csapatából.

Legutóbb éppen Debreczeni Zita érezhette magát kínosan, ugyanis plágiummal vádolták. A modell által tervezett egyik ruha megszólalásig hasonlít a neves hazai tervező, Cakó Kinga kampányruhájára – írja a Bors.

Forrás: Tatár Csilla Facebook oldala

A Sugarbird többi tagja sem hagyta annyiban a vádakat, és egy Facebook-közleményben tudatták a rajongókkal: nincs szó másolásról. Ennek ellenére a vitatott darabot már ki is vették a kollekcióból.

Csodás nyaraláson van túl Liluhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-lilu-az-rtl-klubon-futo-valovilag-6-musorvezetoje-csaladjaval-amerikaban-miami-beachen-nyaralt.htmlVV Zsoltot már beköltözés előtt kirúgta a csajahttp://www.life.hu/legykepben/20140129-vv-zsoltot-meg-bekoltozes-elott-kirugta-a-baratnoje.htmlII. Erzsébet sosem volt még ilyen csóróhttp://www.life.hu/legykepben/20140129-az-angol-kiralyi-csalad-penzugyi-tartaleka-egymillio-fontra-csokkent-a-buckingham-palota-es-a.htmlRihanna retróra váltotthttp://www.life.hu/legykepben/20140129-rihanna-retrora-valtott.htmlÉdes gyerekkori videó Katalinrólhttp://www.life.hu/legykepben/20140128-katalin-cambridge-hercegnoje-11-evesen-eliza-doolittle-t-jatszotta-a-my-fair-lady-bol-egy-iskolai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.