Danics Dóra nem egyedül megy a tengerpartra

kutya Danics Dóra Horvátország nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danics Dóra nem vágyik másra, csak egy kis nyugalomra és napfényre. Az X-Faktor nyertese nyár közepén tud elszabadulni néhány napra, hogy végre feltöltődjön.

Dóra feszített tempóban éli az életét, karrierje a tehetségkutató verseny óta szárnyal - pihenni is alig van ideje. Nyár közepén mégis kénytelen lesz néhány napra lazítani: ajándékba kapott egy utazást, amit nem illik visszautasítani vagy lemondani.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Még az év elején kaptam egy barátomtól ezt az utat, ahová társasággal fogok menni. Csak a nyár közepén tudok elszabadulni pár napra és akkor sem túl messzire utazom. Horvátországba, Zadar mellé egy kis üdülőfaluba készülök. Nagyon várom a nyaralást, már több éve járok vissza a tengerpartra. Természetesen a kutyám, Sári is velem utazik" – árulta el az énekesnő, aki már korábban is nyugalomra vágyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.