Ilyen, amikor a gyerek kezébe kerül egy útlevél

Forrás: weibo.com -
tanulság rajz kisfiú útlevél Dél-Korea repülőtér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A repülőtéren ragadt egy kínai apuka, miután 4 éves gyermeke telefirkálta útlevelét, így a hatóságok azt nem fogadták el.

Kifestőkönyvnek nézte apja útlevelét egy gyerek – fekete filccel sikerült telerajzolnia a hivatalos dokumentumot. Íme, az eredmény:

Forrás: weibo.com

Apa nem volt túl boldog mindezek láttán, pláne, hogy ott ragadt a dél-koreai repülőtéren. A határon ugyanis nem értékelték a kisfiú rajztudását. A tanulság minden szülő levonta, ugye?

Így feszül Bradley Cooper feneke a forrónacibanhttp://www.life.hu/news/20140605-bradley-cooper-szinesz-feszulo-rovidnadragban-forgatja-legujabb-filmjet-az-american-snipert.htmlA színész épp legújabb filmjét forgatja, ezért kellett egy irtó rövid nadrágba préselnie szexi fenekét.NewsNorthfotoMinden sztár másképp csinálta - Emlékezés az iWiW-rehttp://www.life.hu/news/20140605-zimany-linda-csonka-andras-es-benko-daniel-az-iwiw-re-emklekeztek.htmlMindannyian emlékszünk rá, mekkora élmény volt az első közösségi oldalhoz csatlakozni, mennyire vártuk a meghívót, hogy regisztrálhassunk, aztán felvehessük a kapcsolatot barátainkkal. Ha fotó készült rólunk, egyből azt néztük, vajon iWiW-kompatibilis-e, és már tettük is ki adatlapjainkra. Az iWiW-hez 12 év alatt 4,7 millióan csatlakoztak, köztük hazánk közéleti személyei, sztárjai is. Három generáció egykori nagy iWiW-ezője mesélt most élményeiről.News--Kortárs tánc baba módrahttp://www.life.hu/news/20140604-egy-tipego-cuki-kisbaba-elso-lepeseit-utanoztak-le-a-tancosok.htmlEgy tipegő kisbaba első lépéseit utánozták le a táncosok. Az eredmény egy szuper kortárs tánc koreográfia.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.