Gianni a Balatonon vesz nyaralót

Forrás: www.vincebalaton.hu -
étterem pihenés nyaraló Gianni szőlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni 1994-ben került Magyarországra ösztöndíjas egyetemistaként, azóta Budapesten él. A vendéglátós műsorvezető most jutott el arra az elhatározásra, hogy a fővároson kívül is megveti a lábát. Nyaralóra vágyik, mégpedig a Balaton északi partján, ha már az olasz tengerpartra nem tud hétvégente leruccanni - árulta el a Life.hu-nak.

Szeretne gyakrabban kizökkenni a heti munka rutinjából Gianni, aki kénytelen volt egészen Olaszországig utazni, ha valóban lazítani akart. Bár az olasz "dolce vita" hangulatát nehéz bármivel is helyettesíteni, úgy tűnik, hogy rátalált a megoldásra.

Forrás: www.vincebalaton.hu
Berki Krisztián 800 fős lagzit akarhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-800-fos-lagzit-akar-hogy-minel-tobb-penzt-kereshessen-az.htmlAz egykori Fradi-vezér kijelentette, sok pénzt szeretne keresni az esküvőjén. Biztos nagyon fáj neki, hogy a minap állítólag lenyúlták az aranytömbjét.TV + Bulvár--Családjával megy a dzsungelbe Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140604-sebestyen-balazs-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasara-csaladjat-is-magaval-viszi-a-dzsungelbe.htmlAz RTL Klub műsorvezetője családjával utazik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatására, hogy Vadon Janival közösen navigálja a dzsungelben helytállni próbáló sztárok mindennapjait.TV + Bulvár--Naptárfiú lesz Győzikébőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140604-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-elet-sztarja-naptart-keszit-focicsapataval-szexi-lanyokkal-fotozkodott.htmlA showman és focicsapata egy fotózáson vett részt. A forró képek egy naptárba készülnek.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.