Szabó Győző nem féltékeny Rezes Juditra

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu -
siker féltékenység Szombat esti láz Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rezes Judit, a Szombat Esti Láz győztese azt mondja, győzelme miatt párja nem érez féltékenységet. A show után most minél több időt szeretnének kisfiukkal tölteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Rezes Judit vihette haza idén a Szombat Esti Láz trófeáját. Azt mondja, párja, Szabó Győző nem féltékeny a sikerére, soha nem volt ilyen típus egyikőjük sem. „Tudom, hogy büszke rám, nagyon jólesik, hogy hisz bennem. Nincs köztünk, soha nem is volt rivalizálás" – ecsetelte a Story magazinban Judit, aki szintén büszke szerelmére, hiszen Győzőék végeztek a második helyen.

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

Beszélt arról is, hogy a műsor után most kisfiukkal, Misivel szeretnének minél több időt együtt tölteni. „Tervben van egy családi tengerparti vakáció, mert szeretünk búvárkodni. Misi roppant mozgékony, imád szélsebesen száguldozni a biciklijével. Kitartóan gondoskodik arról, hogy tánc nélkül is edzésben maradjunk" – mondta Judit a magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.