Hajós András TV2 Takács Nikolas Friderikusz Hevesi Tamás Biga Király Linda tehetségkutató Az ének iskolája duett Szulák Andi Kállay-Saunders András sztár Szandi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A középdöntőhöz érkezett a gyermek tehetségkutató műsor, kiderült, kik jutottak a legjobb hat közé. Köztük van már a nyertes is. A Life.hu-nak több tippje is van, ki lesz az idei évad legjobb diákja.

A középdöntőben a gyerekek profi segítséget kaptak, így mindenki egy ismert énekessel duettezhetett. Hihetetlen, de a kicsik hozták a felnőttek szintjét. Íme, a hat döntős, akikért jövő héten izgulhatunk.

Forrás: TV2

Bár a héten nem avattak osztályelsőt, mi azért megszavazzuk a címet Sztojka Vanesszának, aki Feke Pállal hatalmasat énekelt. Szem nem maradt szárazon, a dal mindenkinek a lelkéig hatolt. Szulák Andrea könnyezve dicsérte tanítványát. „Akinek most nem csordult ki a könnye, annak nincs szíve" – szögezte le Andi. "Amikor az ének tökéletes és tiszta, azt mindenki érti és mindenkinek a fülén át a szívéhez szól, ez gyönyörű volt" – mondta Hajós András.

Radics Jani, akit mi csak a kis Oláh Gergőnek hívunk, egyre magasabbra teszi a lécet. A fiú Király Lindával duettezett és remekül adogatták egymásnak a hangokat. Király Viktor meg is jegyezte, ez egy szép háromszög közöttük: „Linda engem tanított énekelni, én próbálom Janit tanítani, ez egy szép háromszög, mert mindenki figyelt egymásra körbe-körbe. Jani, imádom a hangszínedet" – summázta Viktor.

A megszokott szintet Varga Vivien is hozta, aki Kállay-Saunders Andrással adta elő az énekes „Running" című dalát, amivel az Eurovízión ötödik helyezést ért el. Bár próbálni nem tudtak, mert András nagymamája betegsége miatt nem tudott megjelenni a műsor előtti próbán, ez egyáltalán nem látszott. A páros úgy adta elő a dalt, mintha mindig is duettpartnerek lettek volna. „Európai sikerszámot énekeltél, még a végén a staféta jó helyre kerül és van, aki meghódítja A vén Európát, a gyönyörű nőt" – utalt Hajós András Vivien édesapjának egykori nagy slágerére.

A kis kedvencünk, a mélyszegénységben élő Mata Ricsi Hevesi Tamással énekelt. A fiúnak láthatóan jót tett a profi énekes jelenléte. Nagyon lazán nyomták és Ricsinél minden hang rendben volt. „Gyémánt van Ricsi torkában, simán megnyerheti a versenyt" – mondta Hevesi Tamás, ezzel pedig egyetértünk, nálunk ő a befutó.

Berki Artúrról csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni, ami már kicsit túlzásnak is tűnhet, de olyan profin énekeltek Takács Nikolasszal, hogy azt is elfelejtettük, egy tehetséggondozót nézünk. A fiúk különleges koncertélménnyel ajándékoztak meg minket. „Artúrba mindenki szerelmes, Nikolas remekül énekel, úgyhogy itt rám nincs itt szükség" – mondta a fiú tanára, Hajós András. Nálunk Artúr a befutó, ha nem Mata Ricsi nyeri a végső döntőt jövő héten.

Tóth Kiara Heincz Gábor Bigát kapta duettpartnernek, aki kihozta a kislányból a maximumot. Kiarát még sosem láttuk ilyen profin és lazán énekelni. A döntőben a helye, ez nem vitás. A kislány és Biga még Friderikuszt is megénekeltette. Az élmény magáért beszélt. A hangulat ekkor a tetőfokra hágott és tombolt a közönség a hármas duettet hallva. A műsor kétségkívül elérte a célját és önfeledt kikapcsolódásba ringatta a nézőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.