Schmuck Andor ismét fogyókúrába kezdett. A három hónapos kúra után látvány mindenképpen lesz, ugyanis ha nem a politikus 40 kilóval könnyebb testét csodálhatjuk meg, akkor azzal fog minket szórakoztatni, hogy fogkefével lemossa  a Lánchidat. Akkor most minek drukkoljuk?

Nem az első alkalom, hogy diétázni kezd a nagylábon élő Schmuck Andor. Bár a pár évvel korábbi akciójában nem sikerült teljesítenie a fogadalmát, a vállalt 60 kilós fogyást, ezért a ruhájára erősített mikroportba kukorékolva futott végig az Andrássy úton.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„80 nap, mínusz 40 kg - ezt a fogadást kötöttem a barátaimmal. Ha sikerül, 1000 élelmiszercsomagot oszthatunk szét a rászorulóknak! Ha nem sikerül, fogkefével moshatom le a Lánchíd korlátját. Az igazság pillanata augusztus 22-én lesz!" - tette közzé tervét a közösségi portálon.

"Öt napja küzdök már a fogyókúrával! Az első 80 nap lesz csak nehéz, utána  már minden könnyű! Napi 250 kalóriára állítottam be magamat, ennyit viszek csak be a szervezetembe. Reggel egy fél kígyóuborkával kezdem a napot, utána 10 óraira 2 db vitamint veszek be. Ebéd gyanánt jön a dőzsölés, fél zöld salátát eszem. Uzsonnára ismét két vitamin az adagom, ha rendes voltam, akkor vacsorára egy tojásfehérjét fogyasztok el, néha egy egész virslit" - osztotta meg velünk új étkezési szokásait a politikus, aki ezek után nem csoda, hogy finom falatokkal álmodik.

„Sütöttem már álmomban lángost, és álmodtam a kedvenc helyem sörben sült csülkéről. Most senki sem segít a fogyókúrámban, hosszú évek tapasztalataira alapozom az étkezésemet. A jövő héttől pedig nekiállok mozogni is, speed-fitneszre fogok járni. Csak győzzem energiával "- nevetett Andor, aki tegnap kiment terepszemlét tartani a hídra.

„Nagyobb a híd, mint gondoltam. Akkora a kihívás, hogy muszáj lefogynom, nincs kedvem hidat mosogatni.A barátnőm a fogkefegyűjtők táborába tartozik, de annyiban még segít, hogy megígérte, lelakatolja a hűtőt. Magamban pedig már a győzelmi menüt is összeállítottam."