Fogkefével fogja lemosni a Lánchidat Schmuck Andor

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
fogyás Schmuck Andor Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor ismét fogyókúrába kezdett. A három hónapos kúra után látvány mindenképpen lesz, ugyanis ha nem a politikus 40 kilóval könnyebb testét csodálhatjuk meg, akkor azzal fog minket szórakoztatni, hogy fogkefével lemossa  a Lánchidat. Akkor most minek drukkoljuk?

Nem az első alkalom, hogy diétázni kezd a nagylábon élő Schmuck Andor. Bár a pár évvel korábbi akciójában nem sikerült teljesítenie a fogadalmát, a vállalt 60 kilós fogyást, ezért a ruhájára erősített mikroportba kukorékolva futott végig az Andrássy úton.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„80 nap, mínusz 40 kg - ezt a fogadást kötöttem a barátaimmal. Ha sikerül, 1000 élelmiszercsomagot oszthatunk szét a rászorulóknak! Ha nem sikerül, fogkefével moshatom le a Lánchíd korlátját. Az igazság pillanata augusztus 22-én lesz!" - tette közzé tervét a közösségi portálon.

"Öt napja küzdök már a fogyókúrával! Az első 80 nap lesz csak nehéz, utána már minden könnyű! Napi 250 kalóriára állítottam be magamat, ennyit viszek csak be a szervezetembe. Reggel egy fél kígyóuborkával kezdem a napot, utána 10 óraira 2 db vitamint veszek be. Ebéd gyanánt jön a dőzsölés, fél zöld salátát eszem. Uzsonnára ismét két vitamin az adagom, ha rendes voltam, akkor vacsorára egy tojásfehérjét fogyasztok el, néha egy egész virslit" - osztotta meg velünk új étkezési szokásait a politikus, aki ezek után nem csoda, hogy finom falatokkal álmodik.

„Sütöttem már álmomban lángost, és álmodtam a kedvenc helyem sörben sült csülkéről. Most senki sem segít a fogyókúrámban, hosszú évek tapasztalataira alapozom az étkezésemet. A jövő héttől pedig nekiállok mozogni is, speed-fitneszre fogok járni. Csak győzzem energiával "- nevetett Andor, aki tegnap kiment terepszemlét tartani a hídra.

„Nagyobb a híd, mint gondoltam. Akkora a kihívás, hogy muszáj lefogynom, nincs kedvem hidat mosogatni.A barátnőm a fogkefegyűjtők táborába tartozik, de annyiban még segít, hogy megígérte, lelakatolja a hűtőt. Magamban pedig már a győzelmi menüt is összeállítottam."

Gyerekre vágyik Bebehttp://www.life.hu/bulvar/20140605-gyerekre-vagyik-bebe-a-a-back-ii-black-enekese.htmlMegérkezett a nyár, amely a zenészeknek a munkáról, a bulikról szól. Kevés idő marad ilyenkor a családra, ezért Bebe, a Back II Black énekese mielőtt belevágott volna a koncertezésbe, elvitte feleségét egy romantikus hétvégére.TV + Bulvár--Újabb pletyka Schumacherrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140606-michael-schumacher-forma-1-pilotarol-azt-pletykaljak-hogy-atszallitottak-egy-nemetorszagi-korhazba.htmlPár napja hírzárlatot rendeltek el a kómában fekvő Forma-1-es pilóta ügyében, most azonban az a hír reppent fel, hogy átszállították másik kórházba.TV + Bulvár--Dukai Regina dögös ruhában készül a vb-rehttp://www.life.hu/bulvar/20140605-dukai-regina-parja-a-focista-feczesin-robert-a-modell-kulonos-modon-keszul-a-vb-re.htmlDukai Regina is megkezdte a felkészülést az idei foci-vb-re. A modellnek szinte kötelessége a részvétel, ugyanis párja, Feczesin Róbert az olasz másodosztályban szereplő Padova focistája.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.