Osvárt Andreával erősít az MTVA

MTVA Osvárt Andrea Balatoni nyár (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszokott arcok, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő helyett friss arcokkal vág neki a Balatoni Nyár című magazinnak az MTVA. A legnagyobb meglepetés Osvárt Andrea személye lesz.

A műsorvezetés terén hat évvel ezelőtt Olaszországban, San Remóban már bizonyított a szép színésznő, most itthon vár rá hasonló feladat. Egy hétig Harsányi Leventével párban fogja vezetni az M1 nyári, reggeli műsorát. Andi, aki a Balatontól 40 km-re fekvő Tamásiban nevelkedett, csak most ismerte meg meg műsorvezetőtársát.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

"Minden évben egy hétre Sóstón táboroztam az iskolával, azóta egy egész hetet nem is töltöttem a tó partján, az elmúlt években mindig csak pár napra jutottam le. Jó sok ruhát fogok vinni, mert többféle időjárásra is lehet a víz mellett számítani. A jógamatracomat mindenképpen magammal viszem, ezért autóval utazom, hogy a komfortérzetem meglegyen."

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

A Balatoni nyár műsorvezetői:

Osvárt Andrea
Harsányi Levente
Kautzky Armand
Novodomszky Éva
Dióssy Klári
Rátonyi Krisztina
Varga Edit
Tóth Tamás
Bősze Ádám
Huszárik Kata

Isteni sugallat vezette Pataky Attila kezét http://www.life.hu/bulvar/20140610-pataky-attila-isteni-sugallat-hatasara-keszitett-tetovalast-kicska-lacinak.htmlPataky Attila különleges meglepetéssel készült az Edda basszusgitárosa számára. Isteni sugallat segítette benne.TV + BulvárOrigoKi van éhezve a nőkre Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140610-istenes-bence-az-rtl-klub-musovezetoje-beindult-egy-dekoltazstol-jol-ki-lehet-ehezve-a-nokre.htmlKocsányon lógtak a szemei egy dekoltázson műsorvezetés közben Istenes Bencének.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMilliókat keres az Attractionhttp://www.life.hu/bulvar/20140610-attraction-tancegyuttes-millliokat-keres-miota-megnyerte-a-britain-s-got-talentet.htmlMagyarország leghíresebb táncegyüttese milliókat keres a haknikkal, mióta megnyerték a brit Csillag Születiket.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.