A megszokott arcok, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő helyett friss arcokkal vág neki a Balatoni Nyár című magazinnak az MTVA. A legnagyobb meglepetés Osvárt Andrea személye lesz.

A műsorvezetés terén hat évvel ezelőtt Olaszországban, San Remóban már bizonyított a szép színésznő, most itthon vár rá hasonló feladat. Egy hétig Harsányi Leventével párban fogja vezetni az M1 nyári, reggeli műsorát. Andi, aki a Balatontól 40 km-re fekvő Tamásiban nevelkedett, csak most ismerte meg meg műsorvezetőtársát.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu

"Az életemet itthon élem és építem, jólesik új dolgokba is belekóstolni. Bár az olasz fesztivál is 5 napig tartott, hiába a gyakorlat, mégis hatalmas drukk van az emberben ilyenkor, muszáj jól megoldani a feladatot. Közvetlenül adás előtt szoktam nagyon izgulni, de arra gondolok, hogy 8 óra van és 10-re már túl leszek rajta. Szerencsére észre sem fogom venni, úgy elrepül majd az idő" - nevetett Andi, aki gyerekkorában töltött utoljára ennyi időt a Balatonon.

"Minden évben egy hétre Sóstón táboroztam az iskolával, azóta egy egész hetet nem is töltöttem a tó partján, az elmúlt években mindig csak pár napra jutottam le. Jó sok ruhát fogok vinni, mert többféle időjárásra is lehet a víz mellett számítani. A jógamatracomat mindenképpen magammal viszem, ezért autóval utazom, hogy a komfortérzetem meglegyen."

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu
A Balatoni nyár műsorvezetői:
Osvárt Andrea
Harsányi Levente
Kautzky Armand
Novodomszky Éva
Dióssy Klári
Rátonyi Krisztina 
Varga Edit 
Tóth Tamás  
Bősze Ádám
Huszárik Kata