A titokban Magyarországon és Szlovákiában járó hercegnek cigányzenészek húzták a talpalávalót a buliban.

Ahogy a Life.hu is megírta, Harry hétvégén nagy titokban Magyarországon járt barátai esküvőjén az esztergomi bazilikában. Most pedig újabb részletek láttak napvilágot a herceg magyarországi, illetve szlovákiai látogatásáról – tudta meg a Bors.  

Forrás: AFP/John Stillwell

A Chateau Bélában, zárt körű rendezvényen kelt egybe Alexander Mavros, Harry barátja és menyasszonya, Alexandra von Krockow. Az egyházi ceremóniát Esztergomban tartották. A hotelként üzemelő kastély igazgatója interjút adott a lapnak. „Sikeres volt a hétvégénk, köszönjük" – mondta Thomas Lechner, majd hozzátette: "Péntektől vasárnapig tartott a rendezvény, kétszázötven vendégünk volt, köztük egy, akiről már írtak is, Harry herceg. De ő épp olyan ember volt, mint a többiek. Pénteken érkezett meg, akkor cigányestet tartottunk, egy négyfős dunaszerdahelyi zenekar zenélt, és kerti parti, sütögetés volt. Szombaton Esztergomban volt az egyházi esküvő, este héttől pedig a fogadás az úgynevezett Orangerie-ben" – magyarázta az igazgató, aki azt mondta: a vendégeket nem fényképezhették.

Egy szlovákiai újság szerint a herceg egykori exével, Chelsey Davy-vel Pozsonyban töltötte az elmúlt hétvégét. Ezt a Buckingham-palota is megerősítette a lapnak.