Kiverte a biztosítékot Norbi posztja a plus size szépségversenyekről

Forrás: AFP/Andrew Cowie -
plus size modell szépségverseny plus size Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi megkezdte kampányát a nyári uborkaszezon ellen: legutóbbi posztjában azt a kérdést feszegeti, vajon igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyek rendezésével a duciság elfogadása mellett kampányolnak.

Schobert Norbi hatalmas követ dobott a langyos bulvártóba. Legutóbbi posztjában azt a kérdést tette fel, hogy igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyeket rendeznek, ezzel is elfogadtatva az emberek számára azt, hogy plusz 30-40-50 kilóval is felmenthetik magukat az egészséges életmód és a diéta alól.

Forrás: Sunhill Media

"Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmód betegségét? Neked mi a véleményed?" - tette fel a kérdést Norbi, és a poszt alatt elszabadultak az indulatok. Volt, aki magát Az Üzletembert szidta a félreérthető mondatok miatt, amelyeket használt. Testileg és lelkileg sérült nők lennének a ducik? Magamutogatás lenne egy plus size szépségverseny? Voltak, akik viszont egymásnak estek inkább.

Nem sokkal az eredeti poszt után érkezett Norbi hosszú válasza a saját, feltett kérdéseire, amelyben leírja, hogy a plus size szépségversenyeket szép dolognak tartja és támogatja, mert elhitetik a teltebb nőkkel, hogy egészségesek és szépek lehetnek. A következő lépcsőnek azt tartja, hogy azt is higgyék el, hogy egészségesek lehetnek.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

"Amikor 15 évesen dagadt voltam és a sulidiszkóban a kör közepén ráztam magam, mindenki ujjongott és tapsolt. Két dolog volt a lelkemben. Arra gondoltam mekkora sztár vagyok, meg arra is, hogy én vagyok az este bohóca. Vajon a duci szépségversenyeken minden média azért villog, minden néző azért ujjong és tapsol, mert tetszik neki a karfiolos comb és az óriási fehérneműs hurkák? Vagy azt ünnepli, hogy mekkora "rajság", hogy ezek a csajok ezt megmutatják? Ez itt a kérdés" - folytatja Norbi.

Ezután hosszú-hosszú értekezés következik a szénhidrátról, Az Ellenségről. Majd a zárásként annyi, hogy Norbi, mint minden férfi a nőies teltséget üdvözli, és soha nem vetett meg egyetlen kövér embert sem. "Kövér voltam és az életem örökre a kilók elleni harc marad, mert a hízékonyságot nem lehet lefogyni."

Schobert Norbi sem megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140611-schobert-norbi-nemet-mondott-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorra.htmlAhogy a Life.hu megírta, Havas Henriket és Vastag Csabát is csábította az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám mindketten nemet mondtak a felkérésre. Most Schobert Norbi tette közzé, hogy őt is hívta a csatorna, ám nem megy, mint ahogy a TV2 realityjébe sem. Mi lesz velünk ezentúl?! TV + Bulvár--Újabb titok derült ki a Schobert Norbiról http://www.life.hu/csalad/20140608-ujabb-titok-derult-ki-a-schobert-norbirol.htmlNorbi és Réka felháborott a Facebook-oldalukon: nem, ezúttal nem a magas szénhidráttartalmú ételek verték ki náluk a biztosítékot, sokkal komolyabb ügyben nyilatkoztak.Család--Schobert Norbi kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20140510-schobert-norbi-gyorsettermi-etelei-rossz-kritikat-kaptak-a-fitneszguru-elkeseredett.htmlAz egyik internetes portál tesztelte Schobert Norbi gyorséttermi kajáit. Nem ízlett nekik. Megírták. A fitneszguru mellre szívta a kritikát, és nem is ment el mellette szó nélkül.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.