Schobert Norbi megkezdte kampányát a nyári uborkaszezon ellen: legutóbbi posztjában azt a kérdést feszegeti, vajon igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyek rendezésével a duciság elfogadása mellett kampányolnak.

Schobert Norbi hatalmas követ dobott a langyos bulvártóba. Legutóbbi posztjában azt a kérdést tette fel, hogy igazuk van-e azoknak, akik plus size szépségversenyeket rendeznek, ezzel is elfogadtatva az emberek számára azt, hogy plusz 30-40-50 kilóval is felmenthetik magukat az egészséges életmód és a diéta alól.

Forrás: Sunhill Media

"Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmód betegségét? Neked mi a véleményed?" - tette fel a kérdést Norbi, és a poszt alatt elszabadultak az indulatok. Volt, aki magát Az Üzletembert szidta a félreérthető mondatok miatt, amelyeket használt. Testileg és lelkileg sérült nők lennének a ducik? Magamutogatás lenne egy plus size szépségverseny? Voltak, akik viszont egymásnak estek inkább.

Nem sokkal az eredeti poszt után érkezett Norbi hosszú válasza a saját, feltett kérdéseire, amelyben leírja, hogy a plus size szépségversenyeket szép dolognak tartja és támogatja, mert elhitetik a teltebb nőkkel, hogy egészségesek és szépek lehetnek. A következő lépcsőnek azt tartja, hogy azt is higgyék el, hogy egészségesek lehetnek.

Forrás: AFP/Andrew Cowie

"Amikor 15 évesen dagadt voltam és a sulidiszkóban a kör közepén ráztam magam, mindenki ujjongott és tapsolt. Két dolog volt a lelkemben. Arra gondoltam mekkora sztár vagyok, meg arra is, hogy én vagyok az este bohóca. Vajon a duci szépségversenyeken minden média azért villog, minden néző azért ujjong és tapsol, mert tetszik neki a karfiolos comb és az óriási fehérneműs hurkák? Vagy azt ünnepli, hogy mekkora "rajság", hogy ezek a csajok ezt megmutatják? Ez itt a kérdés" - folytatja Norbi.

Ezután hosszú-hosszú értekezés következik a szénhidrátról, Az Ellenségről. Majd a zárásként annyi, hogy Norbi, mint minden férfi a nőies teltséget üdvözli, és soha nem vetett meg egyetlen kövér embert sem. "Kövér voltam és az életem örökre a kilók elleni harc marad, mert a hízékonyságot nem lehet lefogyni."