35 év után váltak el Tóth Gabi és Tóth Vera szülei

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
Tóth Gabi válás szülők különválás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl a Tóth család. A két énekesnő, Gabi és Vera szülei 35 év után különváltak. Nemcsak a két felet, a lányokat is megviselték a történtek. Erről bővebben Gabi mesélt.

"Engem is megviselt, nyilván így kiállni a színpadra, végezni a dolgomat nem volt egyszerű, de már jól vagyok" - nyilatkozta a Blikknek Tóth Gabi, aki édesanyjával és annak kísérőjével érkezett a VIVA Cometre. A család régi barátja, mesélte Gabi.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Az énekesnő elmondta azt is, hogy szülei nagyon fiatalon lettek szerelmesek egymásba és nagyon fiatalon házasodtak össze. Amikor sok-sok év után Tapolcáról Budapestre költöztek, megváltozott az életük. "A sok élménynek köszönhetően szépen lassan minden megváltozott közöttük, eléltek egymás mellett, és végül már nem működött a dolog kettejük között" - mesélte Gabi. Az X-Faktor mentora örül annak, hogy szülei barátságban, egymást tisztelve váltak külön, és annak is, hogy a boldogságuk érdekében vállalták ezt a döntést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.