Újítások a Facebookon: mellbimbó, big like, videócset

Forrás: Thinkstock -
mellbimbó újítás üzenetküldés Facebook videó üzenet Facebook Messenger Like
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két frissítéssel jelentkezett a Facebook Messenger: most már küldhetsz videót - minit -, és lájkolhatsz - nagyon.

A Facebook Messenger két újítással is jelentkezett. Megjelent a big like gomb, amely arra hivatott, hogy a nagyon-nagyon-nagyon tetsző dolgokat lájkold vele a beszélgetésben - írja a hvg.hu. A másik újítás, hogy immár 15 másodperces videóüzenetet is küldhetsz. Az alkalmazás Androidon és iPhone-on is elérhető.
A Facebook egyébként további újdonsággal is szolgál: elviseli a szoptatós fotókat. Ezt már az Origo.hu írja, ahol azt is elolvashatod, mikor törlik mégis a ezeket a képeket - mert ez továbbra is előfordulhat.

Forrás: Thinkstock
Ismerőseinken keresztül zaklat a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140520-ismeroseinken-keresztul-keri-szemelyes-adatainkat-a-facebook.htmlNem örvend túl nagy népszerűségnek a Facebook legújabb fejlesztése, amely során ismerőseink kérhetik számon rajtunk foghíjasan hagyott személyes adatainkat - írja a Hír24.News--Megcsonkította magát, majd a fotókat feltöltötte a Facebookrahttp://www.life.hu/news/20140511-megcsonkitotta-magat-az-irakot-is-megjart-tengereszgyalogos-majd-a-fotokat-feltoltotte-a-facebookra.htmlFacebook oldalán dokumentálta hétfői öngyilkosságát egy leszerelt tengerészgyalogos, és az erről készült képeket meg is osztotta barátaival a legnépszerűbb közösségi oldalon. News--A Facebook már azt is tudja, mikor szakítaszhttp://www.life.hu/news/20140429-a-facebook-statusok-alapjan-erdekes-felfedezest-tett-david-mccandless-es-lee-byron-akik-szerint-a.htmlKiderült, a szakítás sem történik akármikor, mert ugyanolyan időszakos, mint a jó és a rossz idő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.