Kiderült, ki ölte meg Madeleine McCannt?

Forrás: AFP/Carl De Souza -
késszúrás Maddie McCannt gyilkos gyanúsított eltűnés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi, miközben tizenhét késszúrással döfködött majdnem halálra egy brit nőt, azt kiabálta, ő ölte meg Maddie McCannt is. Megvan végre a gyilkos?

Ahogy a Life.hu is megírta, eddig a heroinfüggő Euclides Monteirót gyanúsították a 2007-ben Portugáliában eltűnt skót kislány, Madeleine McCann ügyében. Most azonban egy nő, Clara Corrigant azt állítja, miközben Shane Leighton egy hatalmas késsel szurkálta, azt kiabálta, hogy „én öltem meg Maddie McCannt, most téged is megöllek!"

Forrás: AFP/Carl De Souza

A Portugáliában élő brit férfit azóta letartóztatták, Clara Corrigan pedig szörnyű sérüléseiből lábadozik, amelyekbe kis híján belehalt. Mindez két hete, alig 50 kilométerre történt attól az üdülőhelytől, ahonnan hét éve elrabolták a skót kislányt, míg szülei barátaikkal vacsoráztak. Clara most került olyan állapotba, hogy egyáltalán beszélni tudjon a történtekről a sajtónak, bár az eset után azonnal bejelentést tett. Azóta sem érti, miért hagyta figyelmen kívül a portugál rendőrség a vallomását.

Mindez azelőtt történt, hogy a rendőrség vérebekkel és detektorokkal elkezdte keresni a kislány holttestét a nyaralójuk melletti bozótosban. Nyomra ugyan nem akadtak, de ezt a bejelentést mindenképp ki kellett volna vizsgálniuk - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.