Szávay Ágnes teniszsztár Várkonyi Attila szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a 25 éves teniszezőnő és a 49 éves lemezlovas kapcsolatának - a hírt Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique erősítette meg.

"Nagyon sajnálom, hogy így alakult" - mondta DJ Dominique a Blikknek. A férfi azt is hozzátette, hogy barátok maradtak a teniszezővel, sőt különböző projekteken is együtt dolgoznak, ráadásul nem egy harmadik személy miatt szakítottak.

"Gyönyörű és tartalmas fél évet ­töltöttünk együtt Ágival. Életem érzelmileg legintenzívebb időszaka volt. A kapcsolatunkkal több lettem, Ági nagyon sokat jelent nekem" - árulta el a BorsOnline-nak a lemezlovas, aki azt is elmesélte, hogy épp életének egy rossz periódusát éli. Nem voltak köztük viták sem, egyszerűen csak megbeszélték, hogy vége.

Idén februárban derült ki, hogy együtt vannak. Hatalmas volt a boldogság, DJ Dominique azt nyilatkozta, majdnem ötven évet kellett várnia arra az érzésre, amely kitöltötte. Már a családalapításról is nyilatkozott áprilisban, ezért is váratlan a szakítás híre.

Itt még nagy volt a boldogság... Forrás: Red Lemon Media
Szakításukat magyarázza Cseke Katinka és Olaszhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-cseke-katinka-es-olasz-szakitasukrol-beszeltek-az-aktivban.htmlA bulvárlapokban több hete bérelt helye van Cseke Katinkának és (ex)párjának, Olasznak. Most a TV2 Aktívjában szólaltak meg, arról beszéltek, mi tehette tönkre a kapcsolatukat. TV + BulvárOrigoÚjra szingli! Ada és szerelme szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20140609-szakitott-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-szerelme-akos.htmlNégy év után véget ért Ada és szerelme, Ákos kapcsolata. Az RTL Klub csodaszép műsorvezetője nem szomorú, a nyarat a fiaival tölti.IntimFotó: Rostás Bianka/Life.huPénisz alakú oszlopok meredeznek a Szerelem-völgybenhttp://www.life.hu/news/20140519-penisz-alaku-oszlopok-allnak-szerelem-volgyben-kappadokiaban-torokorszagban.htmlAz anyatermészet ismét megmutatta, milyen vicces formákat tud létrehozni.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.