Szávay Ágnes családalapítás teniszsztár Várkonyi Attila FEM3 lemezlovas Beszélgetések Joshi Bharattal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss szerelmespár Várkonyi Attila és Szávay Ágnes úgy döntöttek, jöhet a baba.

A DJ Dominique néven ismert lemezlovas és rádiós műsorvezető nemrég jött össze a világranglista 13. helyéig jutó teniszezővel, Szávay Ágnessel. A kapcsolatuk úgy tűnik, most még komolyabbra fordulhat – írja a Blikk.

Forrás: Red Lemon Media

„Úgy gondolom, hogy megtaláltam azt az embert, aki a másik felem lehet" – vallotta be a lemezlovas Joshi Bharatnak. „Majdnem ötven évet kellett várnom erre az érzésre, elképzelhető, hogy mostanra váltam éretté egy ilyen kapcsolatra. Persze az is lehet, hogy csak most találkoztam azzal az emberrel, akivel ezt létre lehet hozni" – magyarázta a DJ, aki a családalapításra is vállalkozna kedvesével.

„Beszélgettünk az apaságomról, ez ki fog majd alakulni. Sok siker és bánat ért pályafutásom során, de a legfontosabb mégis ez a kérdés. A második legnagyobb döntés az életben a párválasztás, az első pedig a gyerekvállalás. Készültem erre a pillanatra, hamarosan itt az idő, Ági is lassan megöregszik" – nevetett a lemezlovas, akinek eddigi kapcsolataiból nem született gyermeke.

Berki Krisztián kislánya a lovonhttp://www.life.hu/csalad/20140425-berki-krisztian-tornasz-olimpikon-kislanyat-liat-lovagoltatja-az-edzoteremben.htmlTornász olimpikonunk kislánya, Lia édesapja segítségével már a lovat is megülte. Tündéri fotó!CsaládOrigoKevés időt tud feleségével tölteni Árpa Attilahttp://www.life.hu/csalad/20140424-arpa-attila-es-toman-szabina-hazassaga-valsagban-van-vagy-csak-nincs-idejuk-egymasra.htmlFelröppent a hír, hogy válságba került Árpa Attila és Tomán Szabina házassága. A rendező azonban állítja, kapcsolatukkal minden rendben van, csupán kevés idejük van egymásra.Család--Mit csináljak a használt étolajjal? Íme, a megoldás!http://www.life.hu/csalad/20140422-hasznalt-sutoolaj-ne-dobd-ki-veszelyes-hulladeknak-minosul.htmlA használt sütőolaj hulladék, egy cseppje akár 1000 liter vizet is elszennyezhet, ezért nem tanácsos sem a lefolyóba önteni, sem a földbe ásni. Már csak azért sem, mert a fáradt olaj újrahasznosítható!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.