Néhány héttel ezelőtt a Life.hu szerkesztősége - és valószínűleg rajtunk kívül sokan mások - egy emberként kapott röhögőgörcsöt Alekosz Mark Zuckerbergnek írt magyar nyelvű levelén. Most itt a folytatás... Számunkra eldönthetetlen, hogy a ValóVilág 4 nyertese csak viccel vagy komolyan is gondolja, amit közzé tett. Reméljük, az előbbi! 

A száz leggazdagabb magyar segítségét kérte a Facebookon Alekosz, hogy végre eljuthasson a Facebook atyjához, a szemébe nézzen és beolvasson neki. A görögnél hónapokkal ezelőtt az verte ki a biztosítékot, hogy nem tud 5000-nél több embert az ismerősei között tudni. 

"Ez idő szerint Önök 100-an + 3-an a Leggazdagabbak Magyarországon. A Segítségüket Szeretném kérni ahhoz, hogy eljuthassak Amerikába Mark Zuckerberghez. Kérem, Segítsenek és támogassák utamat és küldetésemet! Ha Sikerrel járok, akkor az mindannyiunk Sikere is lehet! Kérem, gondolják át és döntsenek. És ne feledjék! Egy jó befektetésnél, csak egy még jobb befektetés lehet a jobb. Önöké a végső döntés" - tette közzé Alekosz a közösségi oldalon, amit mi változtatás nélkül, az indokolatan nagy kezdőbetűkkel együtt mutatunk meg nektek a Zuckerbergnek íródott szösszenettel együtt. 

Forrás: Alekosz/Facebook

 Alekosz Zuckerbergnek írt előző levelén itt mulathatsz.