A múltkori gyorséttermes balhéja után most újra kiverte a biztosítékot VV Aurelio. A ValóVilág 6. csajozógépe tiltott helyen parkolt. Naná, hogy lebukott!  

A szabálytalan, mozgássérülteknek fenntartott helyen történő parkolást a Blikknek súgta meg egy olvasó

"Aurelio szerda délután fél kettő körül érkezett Zsófival az egyik helyi edzőterembe speed fitneszezni. Körülbelül negyven-ötven percet parkolt a VV-s Opeljével a mozgássérülteknek fenntartott helyen. Nem értettem, miért pont a rokkantak számára fenntartott helyen álltak meg, hiszen abban az utcában, ahol az edzőterem található, mindig van elég szabad hely" - írja a szemtanú, és hozzáteszi a srác VV Zsófival volt és szemmel láthatóan pompásan érezték magukat. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A napilap megkereste Aureliót, hogy megtuda, miért a mozgássérülteknek fenntartott helyen állította le az autót, ám ő nem nyilatkozott. Zsófi pedig úgy tett, mintha nem vette volna észre a szabálytalanságot, majd mégis kitálalt. 

"Egy ismerősünkhöz szaladtunk be, akkor álltunk meg rossz helyen. Csak egy pillanat volt az egész, sajnos figyelmetlenek voltunk. Az viszont nem igaz, hogy negyven-ötven percig álltunk ott" – magyarázkodott.