mozgássérült parkolóhely ValóVilág6 VV Zsófi VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múltkori gyorséttermes balhéja után most újra kiverte a biztosítékot VV Aurelio. A ValóVilág 6. csajozógépe tiltott helyen parkolt. Naná, hogy lebukott!  

A szabálytalan, mozgássérülteknek fenntartott helyen történő parkolást a Blikknek súgta meg egy olvasó.

"Aurelio szerda délután fél kettő körül érkezett Zsófival az egyik helyi edzőterembe speed fitneszezni. Körülbelül negyven-ötven percet parkolt a VV-s Opeljével a mozgássérülteknek fenntartott helyen. Nem értettem, miért pont a rokkantak számára fenntartott helyen álltak meg, hiszen abban az utcában, ahol az edzőterem található, mindig van elég szabad hely" - írja a szemtanú, és hozzáteszi a srác VV Zsófival volt és szemmel láthatóan pompásan érezték magukat.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A napilap megkereste Aureliót, hogy megtuda, miért a mozgássérülteknek fenntartott helyen állította le az autót, ám ő nem nyilatkozott. Zsófi pedig úgy tett, mintha nem vette volna észre a szabálytalanságot, majd mégis kitálalt.

"Egy ismerősünkhöz szaladtunk be, akkor álltunk meg rossz helyen. Csak egy pillanat volt az egész, sajnos figyelmetlenek voltunk. Az viszont nem igaz, hogy negyven-ötven percig álltunk ott" – magyarázkodott.

Ajaj! Visszaéltek a ByTheWay zenésze fotójávalhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-a-bytheway-zeneszenek-feng-ya-ou-ferencnek-a-fotojat-meleg-tarskereso-oldalra-tettek-fel.html A ByTheWay fiatal énekese sem akart hinni a szemének, amikor meglátta "saját" hirdetését. Feljelentést azonban nem tesz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huFélmeztelen családi fotók készültek Berkiékrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-berki-krisztianrol-hodi-pamelarol-es-natasa-zselykerol-felmeztelen-fotok-keszultek.htmlIsmét ledobták ruhájukat Berki Krisztiánék. A testépítő azt állítja, nem így tervezték a fotózást... TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi újra Hajdúékkal bandázikhttp://www.life.hu/bulvar/20140622-szabo-zsofi-sarka-kata-es-hajdu-peter-kibekultek.htmlAhogy a Life.hu is megírta, egy ideig úgy tűnt, vége Szabó Zsófi és Sarka Kata barátságának. A lányok azonban Hajdúné vallomását követően újra közel kerültek egymáshoz és a minap közös szelfit posztoltak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.