Az énekesnő idős édesanyja rohamot kapott, az ügyeletes orvos által kihívott mentőautó azonban órákig nem érkezett meg.

Bódy Magdi énekesnő hosszú évek óta ápolja Alzheimer-kóros édesanyját, Klári nénit, aki pénteken rohamot kapott. A kiérkező orvosi ügyelet sürgősséggel hívott mentőket az idős asszonyhoz délután fél hat körül, ám csak éjjel 11 után vitték kórházba az idős beteget. Az énekesnő órákon keresztül rettegett édesanyja életéért – írja a Blikk

Forrás: facebook/Bódy Magdi

„Alig lélegzik az anyukám, kérem, siessenek!" – könyörgött Bódy Magdi a telefonban, miután már három órát várt a mentő érkezésére, Klári néni ágya mellett tehetetlenül üldögélve. „Jeges rémület szorongatta a torkom, elakadt a szavam is. Aztán amikor már ötödször is felhívtam a mentőszolgálatot, azzal nyugtattak, hogy legyek türelemmel, majd jönnek. Úgy látszik, idegesítette őket az aggodalmam, mert megkérdezték, hány éves a beteg, és amikor válaszoltam, hogy nyolcvanhét, akkor arrogánsan annyit mondtak: Az még nem halálos!" – mesélte az énekesnő.

„Az egész történetet csak azért hozom nyilvánosságra, hogy az illetékesek gondoljanak inkább az emberekre, mint a felesleges stadionokra" – üzente az énekesnő mások érdekében is.