Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élén

Miroslav Klose szaltó Ronaldo focivébé góllövőlista Rihanna német válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Klosénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)

A német válogatott megmentőjeként tekintenek most Miroslav Kloséra, aki szombaton a Ghána elleni összecsapáson csereként állt be a brazil focivébén és egyenlítő gólt rúgott. Ezzel megszerezte 15. találatát a világbajnokságokon és utolérte a brazil Ronaldót a góllövő örökranglista élén.

Ronaldo és Klose Forrás: AFP/Javier Soriano

Még egy gól és ő lesz a listavezető. Klose egy kissé félresikerült szaltóval ünnepelte sikerét. Íme:

Forrás: AFP/Francois Xavier Marit

Sokan piszkálták, hogy már öregszik és a szaltója sem a régi, amire ő így reagált: "Nem volt tökéletes, de már nem is emlékszem, hogy mikor csináltam utoljára."

A játékosnak Ronaldo Twitteren gratulált: "Üdv a klubban! Tökéletesen megértem az örömödet" - írta a 37 éves brazil sztár, aki 15. vb-gólját szintén Ghána ellen szerezte még 2006-ban.

Sőt, még Rihanna is fellelkesedett Klose sikerén és egy közös képet posztolt Facebook-oldalára:

Forrás: Facebook/Rihanna

A fotó néhány éve készült egy berlini étteremben, ahol az énekesnő boldogan ölelkezett össze a német válogatott játékosával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.