Koós János leparasztozta a vendégeket Klapka György esküvőjén

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
esküvő paraszt Klapka György Koós János beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János ajándéknak szánt műsora rosszul végződött, az énekes nehezen tűrte, hogy a vendégsereg nem veszi komolyan a produkcióját. 

Ahogy a Life.hu is megírta, az üzletember az örökösödési törvények miatt döntött úgy, hogy elveszi élettársát, akivel 25 éve együtt él. Az esküvő hangulatát egy kellemetlen szituáció azonban megzavarta. Koós János ajándékba szánt egy Ady-verset - amely a halál előtti utolsó szerelmes nászról szól -, a becsiccsentett vendégsereg azonban a komoly, drámai vers alatt sem hagyta abba a viháncolást, ezért Koós csendre intette az illuminált közönséget - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A Barabás villa helyiségében lévők a történtek után el is hallgattak, ám néhány, a kertben iszogató és cigarettázó vendég hangosan tovább bulizott, hiába kezdett bele Koós újra a Héja-nász az avaron című drámai költeménybe. Ekkor gurult igazán dühbe Koós, és kiüvöltötte: „Kuss legyen már ott kint, büdös parasztok!" Na, erre aztán odakint is elhallgatott mindenki.

A lap megkérdezte a kellemetlen közjátékról az újdonsült férjet.
„Janinak teljesen igaza volt! Néhány alkalmazottam már spiccesen nem vette észre, hogy milyen komoly verssel köszönt minket. Ez egy drámai költemény, amelyet halkan kell elkezdeni, és később erősödik a dinamikája. Köszönöm Jánosnak és Sacinak a kis műsort, örök emlék lesz számunkra – jó értelemben" – mondta Klapka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.