Az Origo.hu arra a fontos kérdésre kereste a választ, hogy az idehaza oly' nagy népszerűségnek örvendő török sorozat a nyári szünetben is folytatódik-e.

Minden családban legalább egy ember tuti, hogy Szulejmán-függő. Sokan nem vallják be, hogy nézik – ahogy anno a Barátok köztnél –, ennek ellenére azt, hogy ki az a Hürrem vagy Ibrahim pasa, mindenki vágja. A Szulejmán a legnézettebb, legkedveltebb török széria itthon. Az RTL Klub kezdte vetíteni 2013. január 9-i premierrel. Két hete 750 ezren nézték, múlt héten 715 ezren, többen, mint a szintén népszerű Éjjel-nappal Budapestet. Ezzel a 7. lett a heti listán. A fiatalabb nézőknél is megy, 10. volt legutóbb.

Szulejmán és Ibrahim pasaForrás: rtlklub.hu

Az Origo cikkéből pedig most kiderült: június 25-én az RTL Klub a 86. részt adja már a sorozatban, de pánikra nincs ok, ugyanis 139 epizód készült 2011 és 2014 között, azaz még egy évre való muníció van, ha heti egy adással számolunk.

Szulejmán egyébként nem csak itthon sláger, számtalan arab ország megvette, de vetítették Kínában, Oroszországban, Izraelben és Olaszországban is.