Így pucold meg a fokhagymát 10 másodperc alatt!

fokhagyma trükk háziasszony gyorsaság háztartás házimunka pucolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán a meggymagozás leggyorsabb módját mutattuk meg nektek, most pedig a fokhagymapucoláshoz adunk egy kiváló tippet.

Szinte alig van olyan étel, amelybe ne kellene fokhagyma, ám a kis gerezdeket megpucolni nem túlságosan lélekemelő tevékenység. Az alábbi videó szuper trükkjét persze ne akkor próbáljuk ki, ha csak minimális mennyiségű fokhagymára van szükségünk, nagyobb adag esetén azonban igazi kéz- és körömkímélő a módszer. Egy kis izommunkára azonban szükség lesz! :) Íme, a trükk:

Irigy vagy a Facebook-ismerőseidre? Akkor nézd meg ezt a videóthttp://www.life.hu/news/20140625-ilyen-az-elet-facebook-mogott-valojaban-video.htmlHa csak egy videót nézel meg ma, akkor az ez legyen. De most tényleg!News--Meggymagozás pofonegyszerűen – Így csináld!http://www.life.hu/news/20140625-meggymagozas-egyszeruen-gemkapoccsal-eletmento-video.htmlKis túlzással állíthatjuk, hogy életmentő videó került fel a YouTube-ra. A félperces szösszenet fantasztikus megoldást kínál a meggymagozásra. Háziasszonyok számára kötelező tananyag!NewsOrigoA spanyol királyné meztelen?http://www.life.hu/news/20140626-meztelen-kep-jelent-meg-letizia-ortizrol-vi-fulop-spanyol-kiraly-felesegerol.htmlMeztelen kép jelent meg Letizia Ortizról, VI. Fülöp spanyol király feleségéről - adta hírül a Daily Mail.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.