Már csak egy nap és búcsúzik az iWiW – töltsd le az időkapszuládat!

Forrás: Thinkstock -
elvesztés iWiW bezárás időkapszula letöltés adat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 30-án végleg bezár az első magyar közösségi portál, az iWiW. Egy napod van, hogy megmentsd az adataidat, különben elvesznek. Elmondjuk, hogyan csináld.

Ahogy a Life.hu is megírta, és valószínű, már te is kívülről fújod, egy nap múlva, azaz június 30-án lekapcsolják az utolsó szervert is és 12 év után bezár az iWiW. De ne aggódj! Az évek során felhalmozott adataid, féltve őrzött üzeneteid, fotóid nem vesznek el, ha még ma letöltöd az időkapszulád!

Forrás: Thinkstock

Letöltheted az ismerőseid listáját a legfontosabb adatokkal, az összes jelenlegi személyes üzenetedet és az összes fotódat albumokba rendezve. Mindezt egy tömörített zip fájlban kapod, amit kicsomagolva internetkapcsolat nélkül nézegetheted az információkat a böngésződben, a fotóidat pedig albumok szerint mappákba rendezve mentheted el a számítógépedre.

További információért olvasd el az időkapszuláról szóló cikkünket IDE kattintva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.