Új világsztár született a brazil focivébén: James Rodriguez. Ideje, hogy megtudjunk egyet és mást a 22 éves kolumbiai játékosról, aki nem mellesleg eszméletlenül cuki. Gyorsan össze is szedtünk róla 5 érdekességet.

1. A 22 éves játékos jelenleg az AS Monaco FC csapatának játékosa. Mit is mondhatnánk, eszméletlenül jól áll neki Monaco!

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10

2. "Ennyi idősen sem okoz gondot számára a felelősség, olyan rutinnal kezeli a döntő szituációkat, amilyet más játékosok sokkal később érnek el" - nyilatkozta róla José Pekerman szövetségi kapitány. A felelősség nem lehet véletlen, James ugyanis már apuka: 2013 májusában született kislánya, Salome.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

3. Felesége Daniela Ospina, David Ospina Ramírez kolumbiai focista testvére. James 19, Daniela 18 éves volt, amikor összeházasodtak. "Szerelem volt első látásra. Az anyám azt mondta, még egy focistát nem akar a családban, de nincs mit tenni, ő a végzetem" - nyilatkozta Daniela. Vajon ő lesz a következő Victoria Beckham? Akár ez is megtörténhet!

Forrás: instagram.com/daniela_ospina5

4. Mindketten imádják a közösségi médiát. Rodrigueznek 943 ezer Instagram-követője van, Danielát majd 27 ezren követik Twitteren, Instagram-oldalát 170 ezernél is többen kísérik figyelemmel. Ők pedig rengeteg cuki fotót osztanak meg. Ez az egyik kedvencünk:

Forrás: instagram.com/jamesrodriguez10

5. James jelenleg vezeti a világbajnokság góllővő listáját. Az uruguay-i szövetségi kapitány, Oscar Tabarez azt nyilatkozta róla: "A látottak alapján úgy gondolom, hogy ő a világbajnokság legjobb játékosa."

Forrás: AFP/Adrian Dennis

 

James Rodriguezről komolyan
Az Origo.hu vb-rovatában nemcsak a dicsőséges meccs elemzését olvashatod el, hanem a James Rodriguez címkére kattintva az összes hír között böngészhetsz a vébé szupersztárjáról.