A csinos, szőke zenész, Candy Dulfer nem először járt hazánkban, az első fellépése 1997 júniusában a Budai Parkszínpadon volt, legutóbb pedig 2009-ben a VeszprémFesten játszott, hatalmas sikerrel.
Június 26-án ismét hazánkba érkezett, de már nem csak azért, hogy az A38 hajón koncertet adjon. Szombaton kimondta a boldogító igent Szénási Béla focistának.

Szombaton, egy monoszlói birtokon volt az esküvő, amely remekül sikerült. Körülbelül száz fő ünnepelt, nemzetközi társaság jött össze.

Forrás:Instagram Candy Dulfer

"Candy zenekara is jelen volt, egyórás örömkoncertet adtak a medence partján. A családból a gyerekek is zenéltek, sőt az örömapa, a szintén szaxofonos Hans Dulfer is beszállt a buliba. Candy az esküvő alkalmából írt egy dalt a párjának, ezt először itt hallottuk. Kötetlen, laza esküvő volt, inkább hasonlított egy kerti grillpartihoz, ahol rákot, tonhalat, húsokat, túrógombócot, kürtős kalácsot is felszolgáltunk, igazi nemzetközi konyhát kóstolhattak végig a vendégek. A magyarok csak tanulhatnának ebből a laza eleganciából. Büfé volt, nem volt ültetés, mindenki járkált és jól érezte magát. Cigányzenészek húzták a vacsora alatt, utána pedig egy külföldről érkezett sztár-dj zenélt. A család a vasárnapot is itt töltötte, hétfőn indultak haza. Az ifjú pár és a közeli rokonok aludtak nálunk, a többiek Tihanyban szálltak meg" - tudtuk meg a Liszkay-birtok marketingmenedzserétől, Sarrang Andreától, aki azt is elárulta, milyen különös módon találtak rá a hollandok az esküvő helyszínére.

Forrás: Instagram Candy Dulfer

„A tulajdonos, Liszkay úr Hollandiába disszidált, ahol 23 évet élt, innen a holland kötődés. Amszterdamban ugyanahhoz a fodrászhoz jár Candy és Liszkay úr, akinek a menye adott egy szórólapot Candynek, majd elkezdtek beszélgetni. Hét hónapja csörgött a telefon, és amikor Candy bemutatkozott, azt hittem, hogy csak névhasonlóság esete áll fenn, de kiderült, hogy nem. Az volt az egyik cél, hogy minél távolabb legyen a lakodalom Budapesttől és a paparazzóktól, még titoktartási kötelezettséget is kértek, úgyhogy csak ennyit árulhatok el." 

Forrás: Candy instagram