Beyoncé vs. Oprah Winfrey - Ezúttal az énekesnő győzött

Oprah Winfrey lista LeBron James Forbes magazin befolyás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megelőzte az egykori talkshow-háziasszonyt a Forbes legbefolyásosabb hírességek listáján. A férfiak közül LeBron James amerikai kosaras került ki nyertesen. A magazin magyar kiadása először határozta meg, kik a legértékesebb hírességek.

Beyoncé amerikai popénekesnő és LeBron James amerikai kosárlabdázó vezeti a legbefolyásosabb hírességek listáját, amelyet a Forbes magazin állított össze. Az elmúlt 12 hónapban szerzett 115 millió dolláros jövedelmével és kimagasló szereplésével a lemezeladási listákon a 32 éves amerikai énekesnő megszerezte a toplista első helyét, letaszítva az élről Oprah Winfreyt, aki korábban már ötször vezette a Forbes listáját.

Forrás: AFP

A Forbes szerint nagyszabású koncertturnéi röpítették Beyoncét az első helyre, megelőzve az énekesek közül férjét, Jay Z-et, aki a lista hatodik helyét foglalja el, valamint a nyolcadik Rihannát és a kilencedik Kate Perryt.

A legértékesebb magyarok

Alföldi Róbert, Ákos és Frei Tamás - ebben a sorrendben ők a három legértékesebb magyar férfi híresség. A legértékesebb női sztár Liptai Claudia. A listán szerepel többek között Till Attila, Lilu és Bereczki Zoltán is. A Forbes magazin listás száma kétféle címlappal jelenik meg, az egyiken Liptai, a másikon Alföldi szerepel majd - írja a Blikk.


A 29 éves LeBron James, aki a múlt héten kiszállt a Miami Heat csapatával kötött NBA-szerződéséből, a tavalyi 16. helyről ugrott a lista második helyére. Az elmúlt évben 72 millió dolláros bevételhez jutott, nemcsak a játékos teljesítménye, hanem a szponzori szerződések és egy jelentős üzleti részesedés eladása okán is.

A listán azonban a harmadik helyre került rapper, Dr Dre ugrott a legnagyobbat: egy év alatt 620 millió dollár bevételhez jutott, és a 2013. évi lista 63. helyéről került az élbolyba. A Beats együttes 49 éves társalapítója az elmúlt 12 hónapban több jövedelemre tett szert, mint bárki a lista történetében – írja az MTI.

Érdekes, hogy idén olyan hírességek estek ki a százas listáról, mint Madonna, David Beckham, Kristin Stewart, Charlize Theron, Donald Trump, Alec Baldwin, Tom Cruise és Adam Sandler.

Beyoncé lett a legnagyobb győzteshttp://www.life.hu/kult/20140630-beyonce-lett-a-bet-dijatado-legnagyobb-gyoztese.htmlBeyoncé ismét aratott: a 2014-es BET díjátadó legnagyobb győztese lett az énekesnő.Kult--Pippa Middletont nyilvánosan terrorizálják?http://www.life.hu/news/20140701-pippa-middleton-interjujaban-elmondta-nyilvanosan-terrorizaljak-katalin-hercegno-eskuvoje-ota.htmlKatalin hercegnő húga a Today magazinnak adott interjújában vallott arról, miben és hogyan változott meg élete a királyi esküvő és a mára ikonikussá vált koszorúslányruha után.News--Nyomozás indult Emma Watson ellenhttp://www.life.hu/news/20140701-emma-watson-ellen-nyomozas-indult-bejaronojenek-illegalis-foglalkoztatasa-miatt.htmlBajban van a színésznő: a hírek szerint már folynak a vizsgálatok ellene, amiért amerikai bejárónője vele tartott angliai otthonába és a megfelelő papírok nélkül dolgoztatta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.