Három hónapos lett Kunovics Katinka kislánya, aki már a család harmadik generációjaként viseli a Kati keresztnevet. A Romantic egykori énekesnője egyedülálló anyaként neveli a kicsit és nem azért, mert rosszban lenne a baba apukájával.

Katinka gyermeke apjával a munkája során, egy luxus óceánjáró hajón ismerkedett meg, ahol ő énekesként, hondurasi származású párja, Fernando, fotósként dolgozott. A férfi kislánya születésére nem tudott hazajönni, és még azóta sem látta a mostanra három hónaposra cseperedett kislányt, Katinkát.

Forrás: Facebook/Kunovics Katinka

„Köszönjük az érdeklődést, nagyon jól vagyunk, Katinka úgy fejlődik, ahogy kell. Szerencsére tudom szoptatni és igyekszem 6 hónapos koráig anyatejjel táplálni. Édesanyám segít a baba körüli teeendőkben, így van időm elugrani mindenhová, nem kell a picit magammal cipelnem. Jó kislány, sokat alszik, csak akkor sír, ha fáj valamije. Édesapjával, aki most északon hajózik, próbálunk hozzáállni úgy, hogy ez egy kényszerhelyzet. Naponta beszélünk telefonon és skype-on, a kicsit minden nap látja, hallják egymást, hogy egy nap, ha találkoznak, ne legyenek egymásnak idegenek. Decemberben tud csak jönni, ahogy lejár a szerződése. Sajnos nem köt ki olyan kikötőben, ahová könnyen el tudnánk utazni egy napra, így nem tudunk találkozni. Bár a terhességem alatt is egyedül voltam, nem viselem túl jól ezt a helyzetet. De el vagyok foglalva a kislánnyal, aki 24 órában leköti az időmet" – mesélte Katinka, akinek hiányzik a zenélés, visszamenne dolgozni.

"Jó lenne itthon zenélni, luxusszállodában zongorázni, énekelni. De úgy látom, hogy kihalásos alapon lehet csak ilyen helyre bekerülni. Hajóra biztos nem mennék, arra pedig esély sincs, hogy együtt hajózzunk. Ha lejár a szerződése hazajön, egyelőre itt fogunk élni. Addigra remélem, sikerül lefogynom, úgy 20 kiló plusz van most rajtam, de a szoptatás miatt nem sietek leadni. Decemberig csak sikerül!"