Végre ismét lesz női pilóta a Forma-1-ben

Forrás: Instagram/Susie Wolff -
pilóta szexi Forma-1 skót Susie Wolff félpucér Williams versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susie Wolff személyében 22 év után ismét van női pilótája a Forma-1-es világbajnokságnak. A skót versenyző a hétvégi Brit Nagydíj első szabadedzésén mutatkozik be. Mi úgy fellelkesedtünk a hír hallatán, hogy összegyűjtöttük a legérdekesebb infókat Susie-ról. Esküvős fotókra, no és félpucér felvételre is bukkantunk. Belevaló csaj!

A 31 éves Susie Wolff Williamsszel köröz majd pénteken, és két héttel később Hockenheimben is szerepelhet szabadedzésen. A német túraautó-bajnokságban is indult versenyző 2011 óta a Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége, a pár Ausztriában él.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

A Forma-1 történetében eddig öt nő szerepelt futamon, legutóbb az olasz Giovanna Amati kapott lehetőséget 1992-ben. Két évvel ezelőtt a spanyol Maria de Villota tesztelt a Marussiánál, ám egy balesetben súlyos sérülést szenvedett, majd tavaly októberben - vélhetően a karambol következményként – elhunyt – írja az MTI.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

Susie felbukkanása kapcsán nyomban összegyűjtöttük, mit érdemes róla tudni! A BBC 2013-ban dokumentumfilmet készített róla „The Fastest Woman in the World" (A leggyorsabb nő a világon) címmel.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

2013 szeptemberében szerezte diplomáját az Edinburghi Egyetemen. Diplomaosztóján olyan előkelőségek is feltűntek, mint Anna brit királyi hercegnő.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

2011 októberében kötötte össze az életét Toto Wolffal. Édesapja kísérte az oltárhoz.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

Jó barátok David Coultharddal, akivel szívesen mókáznak együtt, főleg, ha még jótékony célokat is szolgált.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

Imád edzeni, egyik kedvence egyébként a kettlebell:

Forrás: Instagram/Susie Wolff

A csinos ruha is nagyon jól áll neki.

Forrás: Instagram / susie_wolff

Sőt, még tovább merészkedik és félpucérra is vetkőzik egy francia magazin kedvéért. A dögös fotón, amelyet Eric Maillet készített, csak egy bukósisak takarja bájait. Hm, ember legyen a talpán, akinek ezután nem villan fel a pályán Susie szexi fotója.

Forrás: Instagram/Susie Wolff

Nem kérdés, ezentúl kinek szurkolunk majd a mezőnyben! Hajrá Susie! :)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.