Lukas Podolski posztolta képmegosztó oldalára a mókás képet, amely edzés után készült a srácokról. Közben kiderült az is, hogy influenza-járvány van a válogatottnál.

A görög válogatott félistene és a spanyolok szexi felsőteste után most újabb nyálcsorgató felvételt találtunk! A német csapat egyik játékosa, Lukas Podolski tett fel az Instagram oldalára egy sokatmondó fotót, amelyen társaival, Mesut Özillel, Sami Khedirával és Jérôme Agyenim Boatenggel alsógatyában pózolnak. A fiúk szemmel láthatóan kimelegedtek az edzés után... 

Forrás: Instagram/poldi_official

Holnap viszont fel kell kötniük a gatyát, hiszen Joachim Löw srácai a franciák ellen lépnek pályára a negyeddöntőjében a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. Az izgalmas találkozó pénteken 18 órakor kezdődik.

A kapitánynak meg kell küzdenie azzal is, hogy 7 játékosát ledöntötte az influenza. Egyelőre csak találgatni lehet, kikről lehet szó, a Bild Andreas Köpke kapusedzőre hivatkozva közölte, hogy az Algéria ellen csereként beállt Christoph Kramer az egyik beteg - írja az Origo.