Alsógatyában feszítenek a német válogatott játékosai

Forrás: Instagram/poldi_official -
Lukas Podolski Sami Khedira Mesut Özil focivébé Joachim Löw német válogatott Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukas Podolski posztolta képmegosztó oldalára a mókás képet, amely edzés után készült a srácokról. Közben kiderült az is, hogy influenza-járvány van a válogatottnál.

A görög válogatott félistene és a spanyolok szexi felsőteste után most újabb nyálcsorgató felvételt találtunk! A német csapat egyik játékosa, Lukas Podolski tett fel az Instagram oldalára egy sokatmondó fotót, amelyen társaival, Mesut Özillel, Sami Khedirával és Jérôme Agyenim Boatenggel alsógatyában pózolnak. A fiúk szemmel láthatóan kimelegedtek az edzés után...

Forrás: Instagram/poldi_official

Holnap viszont fel kell kötniük a gatyát, hiszen Joachim Löw srácai a franciák ellen lépnek pályára a negyeddöntőjében a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. Az izgalmas találkozó pénteken 18 órakor kezdődik.

A kapitánynak meg kell küzdenie azzal is, hogy 7 játékosát ledöntötte az influenza. Egyelőre csak találgatni lehet, kikről lehet szó, a Bild Andreas Köpke kapusedzőre hivatkozva közölte, hogy az Algéria ellen csereként beállt Christoph Kramer az egyik beteg - írja az Origo.

Ki jut tovább a focivébé elődöntőjébe? Milán és Deni megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140701-a-focivebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai-milan-es-deni.htmlReméljük, ma már Mázlit és Bélyeget, a Life.hu jóskutyáit is számon tartják a focivébék jósállatai között! Kicsit féltettük őket a plusz kilóktól, ezért úgy döntöttünk, a negyeddöntőket Milánra és Denire bízzuk. Ismerd meg őket!NewsOrigoBejött a papírforma – a csoportelsők jutottak a negyeddöntőbe a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140702-a-brazil-focivebe-negyeddontojebe-az-osszes-csoportelso-bejutott.htmlAmióta a jelenlegi rendszerben bonyolítják le a labdarúgó-világbajnokságokat, először jutott be valamennyi csoportgyőztes csapat a negyeddöntőbe.News--Történelmi sikert ért el a focivébén Costa Ricahttp://www.life.hu/news/20140630-costa-rica-tortenelmi-sikert-ert-el-a-fociveben-miutan-legyozte-gorogorszag-csapatat-igy-bejutott-a.htmlA Costa Rica-i válogatott legyőzte Görögország csapatát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Ezzel története során először bejutott a legjobb nyolc közé.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.