Hatalmas bravúr! Babos Tímea döntős Wimbledonban

Forrás: MTI -
páros Babos Tímea tenisz döntő Wimbledon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babos Tímea és párja, Kristina Mladenovics pénteken bejutottak a női páros fináléjába a wimbledoni teniszbajnokságon, miután két szettben legyőzték az Andrea Petkovic, Magdalena Rybarikova német, szlovák duót.

Babosék a fináléban az idei Australian Openen győztes, a Roland Garroson döntős Sara Errani, Robert Vinci olasz párossal találkoznak szombaton 14.45-kor!

Forrás: MTI

Legutóbb 1986-ban játszhatott magyar játékos Grand Slam-tornán döntőt, akkor Temesvári Andrea Martina Navratilova oldalán diadalmaskodott a Roland Garroson.

Egy európai csapat búcsúzik ma a focivébétől - Milán már tudja, melyik!http://www.life.hu/news/20140703-a-franciaorszag-es-nemetorszag-negyeddonto-meccs-eredmenye-a-fociveben-milan-josol.htmlA brazíliai focivébén nem voltak sikeresek az európai országok válogatottjai, és egy továbbitól ismét búcsúznunk kell. Ez biztos. Milán, a Life.hu jóskutyája pontosan tudja, melyik csapat rajongói lesznek szomorúak.NewsOrigoShakira is ott lesz a focivébé fináléjánhttp://www.life.hu/news/20140704-shakira-ott-lesz-a-2014-es-focivebe-zarounnepsegen.htmlKérdés, hogy kolumbiai énekesnő szülőhazájának csapata is együtt tud-e ünnepelni a 2014-es labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén.News--Hatalmas teniszrajongó egy kutya - videóhttp://www.life.hu/news/20140204-egy-golden-retriever-imadja-a-teniszt-nezni-a-teveben.htmlEgy golden retriever teljesen megőrül a sportokért. Ha teniszközvetítés megy a tévében, neki mindenképp ott a helye a képernyő előtt. Édes videó.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.