Eltűnt egy fiatal lány Angyalföldről

Forrás: Facebook/eltűnt emberekért-megoszthatod -
keresés rendőrség eltűnés körözés nyom Angyalföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napja nem ment haza az a 12 éves kislány, akinek körözését kiadta a rendőrség. Szabó Zsuzsanna Ilona eltűnéséről édesanyja tett bejelentést.

A lány július 1-jén 10 és 11 óra között a XIII. kerületi Dévai utcai otthonukból távozott, azóta nem tudni, hol van – írja a Blikk. A kislány körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú. Haja és szeme színe barna. Íme, egy fotó róla:

Forrás: Facebook/eltűnt emberekért-megoszthatod

Eltűnésekor térdig érő, fekete színű farmernadrágot, rózsaszín 3/4-es pólót, fekete színű sportcipőt és rózsaszín hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható kislányt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, hívja a 06-1-236-2800 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Leomlott egy híd a brazil Belo Horizontébanhttp://www.life.hu/news/20140704-leomlott-egy-hid-a-brazil-belo-horizonteben.htmlA labdarúgó-világbajnokság egyik stadionjának átépítése miatt készült el az a felüljáró a brazil Belo Horizontéban, ami csütörtök délután összedőlt. Az Origo forrásai szerint halálos áldozatai is vannak a balesetnek.News--Történelmi siker Wimbledonban - Babos Tímea, csak így tovább!http://www.life.hu/news/20140704-wimbledon-2014-babos-timea-es-kristina-mladenovics-bejutott-a-noi-paros-elodontojebe.htmlBabos Tímea - oldalán Kristina Mladenoviccsal - bejutott a női páros elődöntőjébe csütörtökön a wimbledoni teniszbajnokságon, miután három szettben legyőzte az Alla Kudrjavceva, Anastasia Rodionova orosz, ausztrál duót. News--Elmarad a Balaton-átúszáshttp://www.life.hu/news/20140703-a-balaton-atuszas-elmarad-az-idojaras-miatt-a-vizminoseg-viszont-kivalo.htmlEgy héttel elhalasztják a 32. Balaton-átúszást, mert a szervezők szerint az időjárás nem kedvez a tóátúszásnak. Közben a hatóság kijelentette: kiváló a Balaton vízminősége.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.