Josh és Jutta baleset Megasztár Lakatos Yvette énekesnő utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh végre rátalált arra az énekesnőre, aki méltó utódja lehet Juttának. A zenész bár sajnálja a történteket, örül, hogy végre megint egy hölgy áll mellette a színpadon.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly év elején a Josh és Jutta zenekar hölgytagját súlyos baleset érte. Juttáról hónapokig nem lehetett hallani, mert otthonában lábadozott. Most egy év elteltével Josh – aki párkapcsolatáról is mesélt a Life.hu-nak - elfogadta, hogy egykori társa nem akar visszatérni a színpadra. A frontember döntött és új énekesnőt keresett, akit az egykori megasztáros, Lakatos Yvette személyében talált meg.

Josh és Lakatos Yvette Forrás: facebook/Josh és Jutta

„Jutta döntését megértem, bár bevallom, rosszul érintett, hiszen sok energiát fektettem az együttesbe, amit az évek során szépen sikerült felépítenem. Ideje volt továbblépnem és Yvette-tel már régóta érlelődött a közös munka" – kezdte Josh, aki nem kereste görcsösen Jutta utódját.

„Yvette-tel egyszer összeültünk a stúdióban, kipróbáltuk, a hangunk mennyire stimmel össze és átbeszéltük az elképzeléseinket. Nemrég pedig elkezdődött a közös munka. A kettősünk jól működik, a közönség is elfogadta őt, és nekem is jó újra úgy felmenni a színpadra, hogy van egy énekesnő mellettem" – mondta Josh.

Sarka Kata: "Nem való a fejemre a korona"http://www.life.hu/bulvar/20140703-sarka-kata-felprobalta-a-miss-world-hungary-koronajat.htmlSarka Kata nemcsak a kezében tartotta, de titokban fel is próbálta a Miss World Hungary koronáját. Miért ekkora szám az egykor szépségversenyen második helyet elért Katának a korona? Kiderítettük!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalogh Edina visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20140704-balogh-edina-szineszno-kinga-megformaloja-ujra-jatszik-a-baratok-kozt-sorozatban.htmlBalogh Edina, Nádor Kinga megformálója hamarosan visszatér a Barátok köztbe. TV + Bulvár--Az életben is melegnek hitték a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140703-jozan-laszlo-a-baratok-kozt-tobiasa-nem-banja-hogy-homoszexualis-ferfit-alakit-a-sorozatban.htmlJózan László a sorozatban Tóbiást alakítja, aki egy meleg férfi. A színész elárulta, már előfordult, hogy a való életében is azonosították a szerepével.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.