Josh végre rátalált arra az énekesnőre, aki méltó utódja lehet Juttának. A zenész bár sajnálja a történteket, örül, hogy végre megint egy hölgy áll mellette a színpadon.

Ahogy a Life.hu is megírta, tavaly év elején a Josh és Jutta zenekar hölgytagját súlyos baleset érte. Juttáról hónapokig nem lehetett hallani, mert otthonában lábadozott. Most egy év elteltével Josh – aki párkapcsolatáról is mesélt a Life.hu-nak - elfogadta, hogy egykori társa nem akar visszatérni a színpadra. A frontember döntött és új énekesnőt keresett, akit az egykori megasztáros, Lakatos Yvette személyében talált meg.

Josh és Lakatos YvetteForrás: facebook/Josh és Jutta

„Jutta döntését megértem, bár bevallom, rosszul érintett, hiszen sok energiát fektettem az együttesbe, amit az évek során szépen sikerült felépítenem. Ideje volt továbblépnem és Yvette-tel már régóta érlelődött a közös munka" – kezdte Josh, aki nem kereste görcsösen Jutta utódját.

„Yvette-tel egyszer összeültünk a stúdióban, kipróbáltuk, a hangunk mennyire stimmel össze és átbeszéltük az elképzeléseinket. Nemrég pedig elkezdődött a közös munka. A kettősünk jól működik, a közönség is elfogadta őt, és nekem is jó újra úgy felmenni a színpadra, hogy van egy énekesnő mellettem" – mondta Josh.