Elég erős lesz Neymar nélkül Brazília? Milán már tudja!

Forrás: Life.hu -
Brazília Thiago Silva focivébé sérülés Neymar elődöntő Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a brazilok legnagyobb sztárja, Neymar, a negyeddöntőben csigolytörést szenvedett, így véget ért a vébészereplése. De vajon a dél-amerikaiak meg tudják verni a német együttest a klasszisuk nélkül?

Neymar tehát nem játszik az elődöntőben, de nem ő az egyetlen brazil, aki kénytelen kihagyni a találkozót. A Brazil Labdarúgó-szövetség fellebbezést adott be a FIFA-nak, hogy eltiltott középhátvédjük, Thiago Silva mégiscsak játszhasson a Németország elleni meccsen. A középső védő ugyanis a Kolumbia elleni negyeddöntőn kapott sárga lapot, és mivel ez már a második volt neki, a szabályok értelmében nem léphet pályára.

Forrás: Life.hu

A Life.hu jóskutyája, Milán, az utcai vegyes keverék is úgy érzi, igencsak rezeg a léc a dél-amerikai csapat alatt. De hogy végül kire tette a voksát? Az a videóból kiderül:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.