Krokodil tartja rettegésben a krétai embereket

Forrás: AFP/PNS -
Kréta keselyűteknős krokodil félelem Tilos fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krokodilt láttak egy krétai tó partján. A hatóságok megerősítették, hogy a róla készült fotók és videofelvételek nem hamisítványok. Nem szívesen nyaralnánk most ott!

A kifejlett, kétméteres példányt a Potami-víztározó partján, Rethimno település közelében látták, és gyorsan elterjedt a híre a közösségi médiában. Eleinte sokan átverésre gyanakodtak, de a hatóságok megerősítették, hogy krokodil él a tóban. A hüllőt valószínűleg egy magán állattartó tette ki a szabadba, miután megunta – tudósít az MTI. A krokodilt a jövő héten megpróbálják befogni, de a hatóságok arra kérték a lakosságot, hogy addig is szigorúan tartsák be a tározóra vonatkozó fürdési tilalmat.

Illusztráció Forrás: AFP/PNS

Idehaza közben egy különleges teknős okozott riadalmat. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, nagyon veszélyes, úgynevezett keselyűteknőst fogtak be egy veresegyházi tóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.