Bár a Life.hu szerkesztősége zömmel nőkből áll, a vébé utolsó meccsei közülünk is majdnem mindenkit a képernyőhöz szögeznek. Nos, a mai Brazília-Németország meccsre tényleg érdemes volt időt szánnunk.

Ahogyan már megírtuk, Miroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Klosénak még Ronaldo is gratulált.

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Robert Cianflone

Most, a kedd esti Brazília-Németország mérkőzés után méginkább jár a kézfogás Klose-nak, ugyanis 16. góljával futballtörténelmet írt, így most ő számít az abszolút vébé-gólkirálynak. 

A lelátókon már a meccs 25 percében balhé tört ki, a 3. német gól után egy brazil szurkoló összeszólalkozott ez ellenfél szurkolójával, a láthatóan ittas brazilt elvezették, a német maradhatott. Ugyanekkor számos brazil szurkoló otthagyta a meccset, sokan pedig zokogtak. 

Forrás: AFP/Tasso Marcelo

Kedden este tehát eldőlt a brazilok idén nem visznek haza aranyérmet, annak ellenére, hogy korábban sokan, nagy esélyt láttak arra, hogy - a később súlyosan megsérült - Neymar zseniális játékával, akár világbajnokok is lehetnek

A meccsről - ha netán lemaradtál volna róla - részletesen az Origón olvashatsz