focivébé sérülés Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csigolyatörést szenvedett a pénteki negyeddöntőben Neymar, a brazilok sztárcsatárja, így a válogatottnak a labdarúgó-világbajnokság hátralévő részében nélkülöznie kell a játékost - jelentette be a csapat orvosa, Rodrigo Lasmar.

Mint mondta, a sérülés nem annyira súlyos, hogy műteni kelljen a játékost, de Neymar néhány hétig biztosan nem léphet pályára, mert a sérült testrészt mozdulatlan állapotban kell tartani. A futballistának a harmadik ágyékcsigolyája tört el.

Forrás: AFP

Neymart a pénteki meccs vége felé hordágyon kellett levinni a pályáról, miután egy kolumbiai védő hátba térdelte. Reméljük, hamarosan felgyógyul a sproltoló, akit korábban be is választottunk a legszexibb focisták közé.

Shakira is ott lesz a focivébé fináléjánhttp://www.life.hu/news/20140704-shakira-ott-lesz-a-2014-es-focivebe-zarounnepsegen.htmlKérdés, hogy kolumbiai énekesnő szülőhazájának csapata is együtt tud-e ünnepelni a 2014-es labdarúgó-világbajnokság záróünnepségén.News--Ki jut tovább a focivébé elődöntőjébe? Milán és Deni megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140701-a-focivebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai-milan-es-deni.htmlReméljük, ma már Mázlit és Bélyeget, a Life.hu jóskutyáit is számon tartják a focivébék jósállatai között! Kicsit féltettük őket a plusz kilóktól, ezért úgy döntöttünk, a negyeddöntőket Milánra és Denire bízzuk. Ismerd meg őket!NewsOrigoBejött a papírforma – a csoportelsők jutottak a negyeddöntőbe a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140702-a-brazil-focivebe-negyeddontojebe-az-osszes-csoportelso-bejutott.htmlAmióta a jelenlegi rendszerben bonyolítják le a labdarúgó-világbajnokságokat, először jutott be valamennyi csoportgyőztes csapat a negyeddöntőbe.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.