Klose utolérte Ronaldót a focivébé góllövő ranglista élén

Miroslav Klose szaltó Ronaldo focivébé góllövőlista Rihanna német válogatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miroslav Klose a Ghána elleni, 2-2-re végződő csoportmeccsen, egyenlítő találatával beérte a brazil Ronaldót, aki eddig a vébék legeredményesebb játékosának számított 15 találatával. Klosénak még Ronaldo is gratulált. Sőt, Rihanna is. Csak ne törje össze magát! :)

A német válogatott megmentőjeként tekintenek most Miroslav Kloséra, aki szombaton a Ghána elleni összecsapáson csereként állt be a brazil focivébén és egyenlítő gólt rúgott. Ezzel megszerezte 15. találatát a világbajnokságokon és utolérte a brazil Ronaldót a góllövő örökranglista élén.

Ronaldo és Klose Forrás: AFP/Javier Soriano

Még egy gól és ő lesz a listavezető. Klose egy kissé félresikerült szaltóval ünnepelte sikerét. Íme:

Forrás: AFP/Francois Xavier Marit

Sokan piszkálták, hogy már öregszik és a szaltója sem a régi, amire ő így reagált: "Nem volt tökéletes, de már nem is emlékszem, hogy mikor csináltam utoljára."

A játékosnak Ronaldo Twitteren gratulált: "Üdv a klubban! Tökéletesen megértem az örömödet" - írta a 37 éves brazil sztár, aki 15. vb-gólját szintén Ghána ellen szerezte még 2006-ban.

Sőt, még Rihanna is fellelkesedett Klose sikerén és egy közös képet posztolt Facebook-oldalára:

Forrás: Facebook/Rihanna

A fotó néhány éve készült egy berlini étteremben, ahol az énekesnő boldogan ölelkezett össze a német válogatott játékosával.

Királyi pár a focivébé-lelátón: így ünnepelt a gyönyörű Máxima és férje, a holland királyhttp://www.life.hu/news/20140619-a-brazil-fociveben-a-holland-kiralyi-par-maxima-es-vilmos-sandor-kiraly-is-szurkolt.htmlVilmos Sándor holland király és felesége, Máxima is személyesen szurkolt a holland válogatottnak a brazil focivébén.News--Búcsúzik a focivébétől Cristiano Ronaldo? Karrierjébe kerülhet, ha pályára léphttp://www.life.hu/drlife/20140619-cristiano-ronaldo-terdserulese-miatt-lehet-nem-jatszik-a-fociveben.htmlCristiano Ronaldo, a portugál válogatott klasszisa komoly térdsérülésekkel bajlódik. Az orvosok figyelmeztették, karrierje is veszélybe kerülhet, ha játszik a focivébén. Vajon hogy dönt?Dr. Life--Mi is van a focivébé csodaspray-jében?http://www.life.hu/news/20140618-a-gyepspray-osszetevoi-ezert-tunik-el-a-vonal-a-2014-es-fociveben.htmlA 2014-es focivébé egyik újdonsága az úgynevezett gyepsray, amelyet szabadrúgáskor rajzolnak fel, hogy aztán pár perc múlva már el is tűnjön.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.