Szerződést kötött a TV2 és Ördög Nóra. A műsorvezető jelenleg második gyermekét várja, a nézők pedig ősszel találkozhatnak vele először a csatorna egyik műsorának házigazdájaként a képernyőn.

Átigazolt a TV2-höz Ördög Nóra. A csatorna sajtóközleményben tudatta a hírt. Vajon melyik show-műsorban tér vissza ősszel a szép műsorvezető? 

Fotó: Nánási Pál

"Most minden tekintetben új korszak kezdődik az életemben. Nehéz döntés volt, de 13 év után úgy éreztem, szükségem van arra, hogy igazán megújulva térhessek majd vissza a képernyőre. Bár most még teljes erőbedobással a kisfiam születésére koncentrálok, nagyon várom az izgalmas kihívásokat egy új műsorban, egy új csapattal!"  – nyilatkozta Nóra, akiről férje, Nánási Pál gyönyörű fotósorozatot készített. Itt látható a műsorvezető a szülés előtt, nagy pocakkal utoljára. 

"Sok szeretettel üdvözöljük Ördög Nórát. Vele újabb, fényes csillaggal gazdagodik a TV2 egyébként is kimagasló egyéniségekből álló műsorvezetői csapata. Stratégiánk meghatározó eleme az innováció, benne az újító műsorpolitika, melynek számos eredményét láthatják a nézők ősszel. Színes és izgalmas műsorkínálatunk Ördög Nórának is sok lehetőséget jelent műsorvezetőként. TV2-s karrierjéhez sok sikert kívánunk, születendő kisgyermekéhez pedig nagyon sok örömet és boldogságot" – mondta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

Kolosi Péter a comment:com kérdésére arról beszélt, nem tudott arról, hogy Ördög Nóra a TV2-vel tárgyalna. Az RTL Klub programigazgatója a Blikknek a következőket nyilatkozta: "Igaz a hír, Ördög Nóra valóban elhagyta az RTL Klubot, és a konkurenciához igazolt. Korábban közöltük vele, hogy a jövőben már nem számítunk rá szuperprodukciókban, s valószínűleg ez vezetett a lépéséhez. Pedig a státusza megmaradt nálunk, fizetést kapott, s odafigyeltünk rá, hogy a második gyermeke születéséhez közeledve is érezze, fontos nekünk. Ő azonban nem maradt, váltott. Azt mindenesetre furcsállom és megmosolyogtató, hogy a TV2-nél azt kommunikálják, fiatalítanak műsorvezetői fronton, erre leszerződtetik a Liptai Claudia korosztályába tartozó, hamarosan kétgyermekes Ördög Nórát".