Az egykori Fradi-vezér, sikeres üzletember és sorozatsztár az élelmiszeriparba is betörne: egészséges, „tiszta" kolbászt árulna. A következő lépés a "berkis" alsógatya?

Jön a Berki-kolbász! Az Édes Életből jól ismert celeb, aki szeret őszintén beszélni a millióiról és a sikerről, most újabb jól jövedelmező bizniszbe szállt be. Ezúttal prémium kategóriás kolbásszal lépne a piacra – írja a Bors. A Facebookra feltöltött fotója alapján szívesen dolgozik azon, hogy a legjobb termékhez adja a nevét. 

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Dolgozunk a legjobb 'tiszta' kolbászon, csirkés zöldfűszeres, amit testépítők, diétásan étkezők, egészségesen táplálkozók is bátran fogyaszthatnak" – írta ki Berki, aki a lapnak azt mondta, csak olyan dologhoz adja a nevét, amihez lojális tud maradni, és amiben hisz is.

„Azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amiket reklámozok, nap mint nap használom is. Így biztosan nem lesz majd hajegyenesítő zselém vagy potencianövelőm, de nem kizárt, hogy rövidesen Berki néven parfüm vagy férfi karóra jelenik meg, a vasalt heréim kapcsán pedig arra is rájöttem, hogyan lehet optikailag nagyobb méretet létrehozni egy okos alsógatyával. A rajongók talán már nem is olyan sokára Berki alsóban feszíthetnek" – magyarázta.