Ezen a héten a Németország-Brazília meccsen kívül Ördög Nóra csatornaváltása borzolta a kedélyeket és még tovább szította a TV2 és RTL Klub közötti nyilatkozatháborút. Elindultak a találgatások, vajon hogy érinti fiatalabb kolléganője érkezése az eddig TV2-s szupersztár Liptai Claudiát, aki aztán decens nyilatkozatban méltatta Ördögöt. Sebestyén Balázs pedig miután sarkos véleményt fogalmazott meg, a Morning Show-ban ríkatta meg egykori kolléganőjét.

A Bors információi szerint az RTL Klub több nagyágyúját is csábította a TV2. Ami persze nem túl meglepő, ugyanis a kereskedelmi tévék fennállása óta bevált gyakorlat ez. A legnépszerűbb arcok az évek során több csatornán is feltűnnek, emlékezzünk csak, Liptai is az RTL Klubnál kezdte. 

Nos, most Nóra átigazolása után Sebestyén Balázs is előrukkolt a nyilvánvalóval, ő is kapott már ajánlatot a konkurens csatornától.

"Az anyagi és szakmai megbecsülés természetesen fontos egy ilyen döntés meghozatalakor, de ha valaha váltok is, biztos nem így fogom tenni" - jelentette ki erkölcsi fölényét hangsúlyozva Balázs. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter pedig arról beszélt, tudott róla, hogy Sebestyénen kívül például Lilut és Istenest is megkörnyékezte a konkurencia. 

Őket is vitték volna?Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Volt, aki fel is hívott egy ilyen megkeresés után, és elmondta: az RTL Klub jelenlegi nehéz helyzetében úgy érzi, erkölcsi kötelessége velünk maradni" - nyilatkozta, majd megragadta az alkalmat, hogy kicsit ekézze a TV2-t. Kolosi úgy látja, a TV2-nek nem csak saját ötlete, de saját maga által kinevelt sztárja is alig van. 

Most Kolosi és György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója a sajtón keresztül vív nyilatkozatháborút: 

"Meglepődnének az RTL Klubnál dolgozó kollégák, ha tudnák, kik és milyen formában jelezték, hogy szívesen csatlakoznának hozzánk" - vágott vissza György Bence. Ez persze vagy így van, vagy nem.