Hasonlítanak? Ez színésznő lesz a Whitney Houstonról készülő film főszereplője

Forrás: AFP/Dave Kotinsky -
tévéfilm film forgatás első fotó életrajzi film Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben mutatják be a Whitney Houstonról szóló életrajzi tévéfilmet, amelynek főszereplője az amerikai Topmodell leszek című műsorban és a Doktor House sorozatban is szerepelt. A filmet népszerűsítő első képek most kerültek fel a netre.

I Will Always Love You: The Whitney Houston Story - ez az angol címe annak a tévéfilmnek, amelyet a 2012 februárjában elhunyt énekesnő történetéről készítenek. A főszerepet Yaya DaCostára osztották, akinek nagy kiugrást jelenthet majd, hogy minden idők egyik legnagyszerűbb énekesnőjét személyesítheti meg.

Forrás: AFP/Dave Kotinsky

Yaya arca az USA-ban már nem ismeretlen, szerepelt a Topmodell leszek harmadik évadában, játszott néhány filmben és feltűnt a Doktor House sorozatban is. A netre most került fel a film első hivatalos promófotója, amely Whitney 1987-es albumának borítóját idézi. A fotózás Yaya számára ujjgyakorlat volt: "Csak ránéztem a fotóra és már pózoltam is" - mondta. Szerinted hasonlítanak?

Forrás: twitter.com/WitherspoonC

A film egyébként Whitney és volt férje, Bobby Brown kapcsolatára fókuszál majd, de nem lesz szó benne sem a drogokról, sem az énekesnő 2012-es haláláról. Ez már csak azért is tűnik álszentnek, mert egyes források szerint pont a férje miatt vagy hatására kezdett drogozni. Keringett azonban olyan pletyka is, hogy valójában a nőket szerette, de ezzel képtelen volt együtt élni, így az alkoholhoz és a kábítószerekhez fordult segítségért.

Részlet Takács Nóra sztárszerzőnk írásából

"Férje már megismerkedésükkor sem volt az a tipikus anyukák kedvence. Szexuális zaklatással, ittas vezetéssel vádolták többször is, sőt, a súlyos testi sértés sem állt messze tőle. 2003-ban úgy megütötte Whitney-t, hogy letartóztatták egy időre. Nem csoda, hiszen az ilyen züllött életvitelbe simán beleférnek a kemény drogok is. Már a 2000-es években terjedtek a hírek arról, hogy Whitney is drogozik férje hatására, majd a pletykák egyre valószínűbbé váltak." - A teljes cikket itt olvashatod el.
/1202/Whitn201221311913

Sosem látott videó Whitney Houston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140129-whitney-houston-2012-ben-elhunyt-enekesno-es-bobby-brown-sosem-latott-eskuvoi-videojat-fedezte-fel.htmlAz elhunyt énekesnő és férje, Bobby Brown intim tánca látható az 1992-es felvételen.TV + BulvárA leghíresebb dalszöveg Whitney Houston sírjánhttp://www.life.hu/bulvar/20130715-whitney-houston-tavaly-februarban-elhunyt-enekesno-sirja-megszepult.htmlMegszépült az énekesnő nyughelye: a sírra az "I Will Always Love You" felirat került fel.TV + BulvárVérfertőző kapcsolatban él saját bátyjával Whitney Houston lányahttp://www.life.hu/horoszkop/20120829-whitney-houston-enekesno-lanyat-bobbi-kristinat-eljegyezte-mostohabatyja-nick-gordon.htmlEgyre komolyabb a tragikus sorsú énekesnő, Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina és mostohabátyja, Nick Gordon szerelme.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.