Súlyos titok miatt ment tönkre az énekesnő élete

Bobby Brown Whitney Houston leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb hírek szerint Whitney Houston a nőket szerette, de ezzel képtelen volt együtt élni, így az alkoholhoz és a kábítószerekhez fordult segítségért.
Tényleg a nőket szerette?
Tipp! Nézd meg még több képet az énekesnő életéből! Kattints a képre!

Whitney"Fontos lenne beszélni az életéről, ebből a nézőpontból is. Whitney a 80-as években volt a legboldogabb, akkor, amikor nővel élt együtt. Szerelmesek voltak egymásba, és imádtak együtt lenni. De úgy tűnik, Whitney képtelen volt elfogadni azt, hogy a saját neméhez vonzódik, és ez vezetett az önpusztító életmódhoz. Hozzákényszerítették Bobby Brownhoz, az élete pedig katasztrófa lett. Ekkor indult el a lejtőn"


A férfi ugyan nem nevezi meg azt a bizonyos asszisztensnőt, aki a díva szerelme volt, de biztos források tudni vélik, hogy a szerető neve Robyn Crawford. A nő Whitney halála után nem sokkal a következő üzenetet tette fel az internetre: "Tizenhat voltam, amikor megismertem Whitney-t, és már akkor tudtam, ő egy nagyon különleges ember. Modellkedett, kicsit barackos színű volt a bőre - előtte sosem láttam még ilyen szép nőt. Képtelen vagyok elhinni, hogy soha többé nem ölelhetem meg..."

Korábban már mások is meggyanúsították az énekesnőt azzal, hogy nőkkel folytat viszonyt: Bobby testvére, Tina többször látta őt együtt egy nővel, de akkor nem hittek neki. Whitney férje, Bobby pedig úgy fogalmazott önéletrajzi könyvében, hogy a sztár a látszat miatt ment hozzá, egyébként pedig súlyos titkai voltak. A díva másságáról szóló hír így akár igaz is lehetne - akkor legalább érthető lenne, miért marcangolta évtizedekig önmagát a zseniális énekesnő.

Tipp! Az első fotók Beyoncé kislányáról! Kattints a galériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.