Történelmet írt Hollandia a bronzmeccsen - Brazília 0-3-ra kikapott

Forrás: AFP/Vanderlei Almeida -
focivébé holland fociválogatott brazil fociválogatott bronzmeccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollandia történelmet írt és a gödör mélyére taszította Brazíliát. A házigazda 0-3-ra kikapott a magabiztos holland válogatottól. A hollandok a vébé bronzérmesei.

Minden úgy történt, ahogy Mázli megjósolta. Nem tudott becsületgólt sem lőni a brazil válogatott, amely 0-3-ra kikapott a hollandoktól. A holland válogatott megérdemelten nyert bronzérmet, annak ellenére, hogy a játékvezetők nem voltak a helyzet magaslatán.

Forrás: AFP/Vanderlei Almeida

Hollandia először nyert világbajnokságon bronzérmet és először jutott el eddig veretlenül. A meccsről részletesen az Origo.hu-n olvashatsz.

Neymar nem tudja nézni a meccset... Forrás: AFP

A két szövetségi kapitány - háttal a braziloké, szemben a hollandoké.

Forrás: AFP

Az egyik gól...

Forrás: AFP

... és a nagyon szomorú brazil lányok.

Forrás: AFP

/1407/M_g_a201471232753Zseniális videóban csinálnak viccet a műesős focistákbólhttp://www.life.hu/news/20140711-a-muesos-focistakat-gunyolja-ki-egy-zsenialis-video.htmlA pályán megesik, hogy esnek-kelnek a focisták, de igen gyakran csak rájátszanak az egészre. Egy szuper videó most megmutatja, milyen lenne, ha a mindennapi életben, a konyhában, a boltban, vagy a munkahelyünkön is alkalmaznánk a műesés taktikáját.NewsOrigoÍgy sportolnak a focistafeleségek - lesd el a trükkjeiket!http://www.life.hu/ez-zsir/20140707-egeszseges-eletmod-es-edzes-igy-sportolnak-a-focistafelesegek.htmlEgy menő focistafeleségnek szinte kötelező jól kinézni, hiszen a sportolókat női rajongók és dögös szurkolólányok követik mindenfelé. Utánajártunk, hogyan tartják magukat karban a riói focivébé sztárjainak oldalbordái. Ez Zsír!OrigoSzexpózok a focivébé szüneteire és a hosszabbítás utánra (18+)http://www.life.hu/intim/20140701-2014-es-braziliai-focivebe-szexpozok-a-felidore-es-meccsek-utanra.htmlPasivélemény: Mi a dolga a barátnőnek a focivébé ideje alatt című cikkünkben már kifejtették az urak, mit is várnak tőlünk a meccsek idején. A kommentek között elhangzott az is, hogy amelyik nő nem képes szexre csábítani a pasiját akár a döntő félidejében is, nem érdemli meg az orgazmust. Íme tehát a Life.hu tippjei a szünet perceire!Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.