A napsütéssel együtt az ismert emberek is megérkeztek a Balaton Soundra. Volt, aki egyszerűen csak lazított és szórakozott, és volt, aki itt sem nyugodhatott:babérokra vágyott!

Míg mások a felhők mögül újra kibukkanó napot élvezték a MasterCard Balaton Soundon, a Music FM délutáni RoadShow-jának két, mindenre elszánt két műsorvezetője komoly sportbabérokra tör. Horváth Szilárd és Balogh Tamás egy újsütetű, hazai fejlesztésű sportban, a Telekom-Teqballban találtak méltó versenytársra. Ellenfelük ugyanis nem volt más, mint a korábban a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Görbicz Anita és párja, a Barcelonát is megjárt válogatott focista, Vincze Ottó.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Bár profi labdajátékosokkal álltunk szemben, felbátorított minket, hogy ők is annyit értenek a Teqballhoz, mint mi. Ez erőt adott és oroszlán módjára küzdöttünk" – mondta Horváth Szilárd, aki a verseny hevében még a csillogó diszkógömböt idéző bukósisakjától sem vált meg.

Mága Zoltán időközben bombázóvá vált nagylányát, Jennifert kísérte el a fesztiválra, aki életében először jött erre a bulira. A papa mégsem aggódott.

"Tavaly a Szigeten voltunk először fesztiválozni és annyira megtetszett a lányomnak, hogy elhoztam ide a Balaton Soundra. Nem aggódom, hogy bármi baja is lesz, ha én nem is vagyok mellette, az ismerőseim vigyáznak rá" - mondta a hegedűművész, aki mellől nem tágított egy lépést sem a testőre.

Forrás:Life.hu

 Hogy még kik és hogyan buliztak az est folyamán itt a galériában megnézheted.

 

/1407/Szt_r201471342313