Görbicz Anita Vincze Ottó fesztivál Mága Zoltán Balaton Sound 2014 sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napsütéssel együtt az ismert emberek is megérkeztek a Balaton Soundra. Volt, aki egyszerűen csak lazított és szórakozott, és volt, aki itt sem nyugodhatott:babérokra vágyott!

Míg mások a felhők mögül újra kibukkanó napot élvezték a MasterCard Balaton Soundon, a Music FM délutáni RoadShow-jának két, mindenre elszánt két műsorvezetője komoly sportbabérokra tör. Horváth Szilárd és Balogh Tamás egy újsütetű, hazai fejlesztésű sportban, a Telekom-Teqballban találtak méltó versenytársra. Ellenfelük ugyanis nem volt más, mint a korábban a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott Görbicz Anita és párja, a Barcelonát is megjárt válogatott focista, Vincze Ottó.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Bár profi labdajátékosokkal álltunk szemben, felbátorított minket, hogy ők is annyit értenek a Teqballhoz, mint mi. Ez erőt adott és oroszlán módjára küzdöttünk" – mondta Horváth Szilárd, aki a verseny hevében még a csillogó diszkógömböt idéző bukósisakjától sem vált meg.

Mága Zoltán időközben bombázóvá vált nagylányát, Jennifert kísérte el a fesztiválra, aki életében először jött erre a bulira. A papa mégsem aggódott.

"Tavaly a Szigeten voltunk először fesztiválozni és annyira megtetszett a lányomnak, hogy elhoztam ide a Balaton Soundra. Nem aggódom, hogy bármi baja is lesz, ha én nem is vagyok mellette, az ismerőseim vigyáznak rá" - mondta a hegedűművész, aki mellől nem tágított egy lépést sem a testőre.

Forrás:Life.hu

Hogy még kik és hogyan buliztak az est folyamán itt a galériában megnézheted.

/1407/Szt_r201471342313

Fagyos hangulatban fesztiválozott Horváth Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140712-horvath-eva-fagyos-hangulatban-bulizott-a-balaton-soundon.htmlSürgősen zárt cipőért kellett rohannia Horváth Évának, aki nem igazán így képzelte el élete első Balaton Soundját.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHarsányi Leventét mixernek nézték, ráadásul bénánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140711-harsanyi-leventet-baristanak-neztek-a-balaton-soundon.htmlHarsányi Levente csak azért áll be a Balaton Soundon a pult mögé koktélokat keverni, hogy szórakoztassa az összegyűlt vendégeket és a sajtó képviselőit. A külföldiek azonban ezt nem tudták!TV + BulvárOrigoLarion Zoé mindenét megmutatta a Balaton Soundonhttp://www.life.hu/bulvar/20140711-muller-attila-kedvese-csipkeben-es-magassarkuban-tipegett-a-balaton-soundon-a-sarban-es-az-esoben.htmlNem igazán fesztiválöltözetben jelent meg Müller Attila kedvese, Larion Zoé a Balaton Sound egyik szponzorának rendezvényén. Átlátszó csipkében, tűsarkúban mulatott, pedig ömlött az eső és fújt a szél. Felmerült a kérdés, vajon Müller Attila kényszerítette a lányt, hogy így öltözzön fel annak ellenére, hogy a legtöbben esőkabátban szórakoztak.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.