Balaton Sound-os fiút gázolt el a vonat Zamárdiban

Forrás: MTI -
Balaton Sound Zamárdi vonatgázolás baleset csonkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonatgázolás történt Zamárdinál hétfőn kora reggel – írja a sonline.hu. A hír24.hu pedig úgy tudja, a szerelvény csonkolta a fiú lábait és koponyasérülést is szenvedett.

A sonline.hu egy olvasója látta hétfő reggel, hogy Zamárdi-felsőn két vonatszerelvény is vesztegel. Egy mentő és legalább három rendőrautó volt a helyszínen. Egy taxis is megerősítette, hogy baleset történt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni. A portál információi szerint egy utas fel akart ugrani egy vonatra, ekkor történt a súlyos baleset.

Illusztráció Forrás: MTI



A hir24.hu úgy értesült, egy, a Balaton Soundról hazainduló 22 év körüli fiú szenvedett balesetet, helyszíni információk szerint a szerelvény levágta a lábait, és koponyasérülést is szenvedett. Állapotáról egyelőre nincs hír, és az is kérdéses, hogy történhetett a baleset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.