Óriási átverés terjed a Facebookon

Forrás: Thinkstock -
átverés Facebook hirdetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen osztják meg azt az üzenetet, miszerint nagyjából 200 ezer forint jár az egy évnél régebben regisztrált Facebook-felhasználók mindegyikének - írja a hvg.hu. Nem ez az első átverés.

„Minden embernek, aki a Facebookon legalább 1 éve regisztrálva van, annak jár egy egyszeri díj, amelynek az összege 870$ = 174 000 Ft” – olvasható az ominózus üzenetben.

Forrás: Thinkstock

Az indoklás szerint „amióta a Facebook elkezdte értékesíteni a részvényeit a tőzsdén, azóta minden egyes valós profillal rendelkező személy társtulajdonossá vált. Erről a Facebook nem szólt, mert nekik nem érdekük, hogy ki legyenek fizetve az emberek, mert nincsenek tisztába egyesek, hogy jár a pénz.”

Ha az üzenetre kattintasz, rögtön egy hirdetés ugrik fel a böngészőben.

Korábban egy meztelenkedős Facebook-vírus terjedt, aminek sokan bedőltek.

Füstölt a 3-as metróhttp://www.life.hu/news/20140715-kigyulladt-a-3-as-metro-budapesten-a-nyugati-es-a-lehel-ter-kozott.htmlAz Andrássy úti lakóház kigyulladásán kívül egy másik tűzeset is történt kedden délután Budapesten. A lánglovagok.hu információ szerint tűz ütött a budapesti 3-as metró alagútjában a Nyugati tér és a Lehel tér között. NewsFotó: Hajdú D. András - OrigoMegszívhatja a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140714-vizsgalatot-indit-a-brit-adatvedelmi-hivatal-a-facebook-ellen.htmlCsaknem 700 ezer Facebook-felhasználó vett részt egy érzelmi hatásokat vizsgáló kísérletben, de mindez anélkül történt, hogy tudtak volna róla. A kísérlet a közösségi oldal szabályzatának nem mond ellent, ám mivel etikailag aggályos, vizsgálatot indít a brit adatvédelmi hivatal. News--Futballtörténelmet írt a német Klosehttp://www.life.hu/news/20140708--klose-nemet-futballista-16-vilagbajnoki-goljaval-megelozte-ronaldot-igy-a-brazilia-nemetorszag.htmlBár a Life.hu szerkesztősége zömmel nőkből áll, a vébé utolsó meccsei közülünk is majdnem mindenkit a képernyőhöz szögeznek. Nos, a mai Brazília-Németország meccsre tényleg érdemes volt időt szánnunk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.