Különleges lépcsősorok világszerte – pompás színek kavalkádja

Forrás: boredpanda.org -
színes Antoni Gaudí tenger lépcső Mozaik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás fotósorozatot találtunk a világ legkülönösebb lépcsőiről, amelyek között még könyvből kirakott verzió is felbukkant.

Legutóbb hangulatos ajtókat mutattunk meg, most pedig újabb utcai látványosságokra bukkantunk. A színes lépcsők kavalkádjából alig tudtuk kiválasztani a kedvencünket. Végül a legszínesebb tengeri hangulatot közvetítő lépcsőre szavaztunk, ami Gaudís stílusú mozaikokkal is ki van rakva.

Forrás: boredpanda.org

Még több lépcsőcsodáért KATT IDE!

Íme, a világ legkülönlegesebb ajtói – csodálatos fotókhttp://www.life.hu/news/20140707-a-vilag-legszebb-ajtoit-gyujtotte-ossze-a-boredpanda-nevu-oldal.htmlIndonéziától Olaszországig a világ legkülönlegesebb ajtóit gyűjtötte össze az egyik népszerű amerikai portál. Meseszép felvételek jönnek.News--A technika nem helyettesíti a szeretetet - szívszorító reklámfilmhttp://www.life.hu/news/20140717-a-technika-nem-helyettesiti-a-szeretetet-hivja-fel-a-figyelmet-egy-thai-reklamfilm.htmlEgy aranyos, tanulságos videó arról, hogy a mai, modern világban se feledkezzünk meg a szeretetről és a gondoskodásról. Mindez egy thai mobilcég reklámjában.NewsOrigoItt a hőségriadó: tombol a kánikula egész hétvégén!http://www.life.hu/news/20140717-hosegriasztast-rendelt-el-az-orszagos-tiszti-foorvos-a-tartos-kanikula-miatt.htmlA tartós kánikula miatt péntek 0 órától vasárnap éjfélig hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos. A szerencsések a 23 fok körüli Balatonban hűsölhetnek. Íme, néhány jó tanács, mire kell figyelned ilyenkor, hogy elkerüld a bajt!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.