Az ország legszebb lányának választották meg Kulcsár Edinát, aki gyönyörű arcát nem kizárólag a természetnek köszönheti. A korábban több szépségversenyen is felbukkant lány pár éve még egészen más külsővel próbálta megszerezni a legszebbnek járó koronát.

Szinte csak a neve alapján ismerni rá egy pár évvel korábban készül fényképen Edinára, aki az elmúlt években már több szépségversenyen is megfordult. Először a 2009-es Miss Plastic versenyen bukkantunk rá, ahol 23 évesen a közönségdíjat és az első udvarhölgy címét szerezte meg az akkor még sötétbarna hajú, egészen más arcformával rendelkező szépség.

A modellként dolgozó, de kéz- és lábápoló műköröm szakmával is rendelkező lány akkor azt nyilatkozta, hogy csak minimális korrekciót végeztek rajta, az orrát formázták szebbé, ezért indulhatott el a műnők megmérettetésén. 

Forrás: Miss Plastic

2012-ben a Miss Éden szépségverseny legszebbjének járó korona az ő fejére került. Ekkor már hasonlított mai külsejére, orrát sokkal vékonyabbra szabta a plasztikai sebész és a haja is világosabb lett.

Forrás: Miss Éden

Ugyanebben az évben egy újabb koronával gyarapodott a gyűjteménye, Miss Acquaworldnek  is megválasztották.

Forrás:Acquaworld

Tavaly pedig ő lett a Miss Hungary szépségverseny második legszebb lánya, pedig agyonsminkelt arcával, sötétre festett hajával szinte elvesztette minden természetes báját.

Forrás: Miss Hungary

 A Magyarország Szépe 2014 versenyen ismét világosabb hajjal szállt harcba a koronáért és sikerrel. Nemcsak a szakmai zsűri, de a közönség is őt találta a legszebbnek. Edina nem titkolja, hogy a harmadik sebészeti beavatkozásnak köszönheti gyönyörű arcát és fitos orrát.

"Csak az orromat műttettem meg, viszont csak a harmadik operáció után nyerte el  ezt a formáját. Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta még csúnyább lett. Végül dr.Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra. Nagyon hálás vagyok neki, mert a természetes vonásaim megmaradtak. A számat  csak egyszer, másfél évvel ezelőtt töltettem fel, de miután 3 hónap után felszívódott az anyag, az orvos azt mondta, hogy nincs rá szükségem. Azóta természetes, eredeti vonala van. De semmi mást nem csináltattam meg magamon" - árulta el nevetve Edina.

Forrás: Facebook/Magyarország Szépe