A hazánk legszebb lányának választott Kulcsár Edina egyik álma teljesült, a másik viszont egy kis időre ugrott. Szépségkirálynői teendői miatt le kellett mondania élete másik legnagyobb álmáról.

Tavaly, öt év ismeretség után eljegyezte szerelme Edinát, és Máté hiába szeretett volna az idén gyűrűt húzni a szépség ujjára. Edina gyűrű helyett koronát kapott. A sikeres üzletember ennek ellenére nagyon büszke szerelme sikerére, és ígéri, jövőre megtartják az esküvőt.

Edina és MátéFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Én vagyok Magyarországon a legszerencsésebb férfi! A legszebb nővel ébredek, a legszebb nővel fekszem, a legszebb nő mondja nekem, hogy szeretlek. Kell ennél több? Nagyon komolyak a szándékaim Edinával, akivel több mint öt éve ismerjük egymást, négy és fél éve alkotunk egy párt. Az első pillanattól kezdve együtt is élünk, és tavaly eljegyeztem. Ebben az évben az esküvőre már sajnos nem lesz idő, a kisasszonynak a világversenyre kell készülnie, így azt csak a jövő nyárra tervezhetjük. Idén koronát kapott" – mesélt büszkén szerelméről Máté, aki tisztában van vele, hogy egy évig alig fogja látni szerelmét.
„Hozzászoktam, hogy ritkán látom, régóta modellkedik, sokat hívják külföldre. Nekünk a távolság nem okoz problémát. Úgy vagyok vele, hogy egy erős és jó kapcsolatot a távolság nem gyengít, hanem csak erősebbé kovácsol" - tette hozzá, majd tovább dicsérte szerelmét.
„Edina amilyen szép kívülről, olyan gyönyörű belülről is, és ez ritka. Családcentrikus, gondoskodó, törődő, pozitív, vannak céljai és meglátása az életről. A mostani, ilyen külsővel rendelkező lányokra ez nem jellemző, nem ez az életkép alakult ki bennük. Ők a szépségüket arra használják, hogy megpróbáljanak gazdag palit fogni. Edina nem ilyen."